z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. július 2.

Elmúlt június, kérjük a következőt!

Mit is mondhatnánk? Kitört a nyár, így nem csoda, hogy a júniusi kánikulában az ember inkább a szoba hűvösébe kívánkozott.

Ez viszont most nem egy időjárási összefoglaló, hanem egy poszt, hogy mi is történt a blog életében június hónapban...
Ami rögtön a hónap elején megesett, az nem más, mint maga az Ünnepi könyvhét, amire idén végre sikerült kijutnom Budapestre, a Vörösmarty térre, hogy sok jó kis mollyal koMolytalankodjunk.
Természetesen nem maradhatott el a nagy könyvvásárlás... - nekem természetesen igen, hisz tartom magam a fogadalomhoz továbbra is, ami azt jelenti, hogy Timus még mindig elég erősen és vastagon vesztésre áll.


Ebben a hónapban 5 kötettel sikerült csökkentenem a listát. A sort George Mann - Mechanikus London című steampunk könyve indította el, melyet nem sokkal később Danielle Trussoni - Az átok című műve követett a listán. Brandon Hackett -től Az ember könyve egy meglehetősen jó sci-fi volt az, ami megadta a kellő löketet a nyárban az olvasáshoz, és végre elérkeztem oda, hogy a szavazás győztesét forgassam.

Brent Weeks Éjangyal trilógiájának első része gyorsan az olvasott szekcióba került, majd egy kis baleset miatt őt nem a második kötet, hanem Kelley Armstrong - Az ébredés című könyve követte a hónap végén.

Van két darab játékunk is. Az egyik a Júliusban is folytatódó Könyves álompasik párbaja, melynek a második fordulója vette kezdetét, illetőleg egy másik játék, amiben Richelle Mead - A szukkubusz dala lesz a nyereményünk, amennyiben lesz olyan merész jelentkező, aki beküldi hozzánk a versikéjét.

Nagy a kánikula, és elveszi az emberek kedvét, de mindenkinek hűvös szobát, jó olvasnivalókat, és találkozzunk itt júliusban is!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger