Vlogger vs. Blogger - avagy az 1. hét krónikája

Kereken egy hete kezdtünk el vetélkedni Andival, az Inside my Head vlog tulajdonosával, hogy melyikünk tud több oldalt elolvasni egy hónap alatt. Hogy is állunk? Hát, speciel most ülök, amikor ezt a bejegyzést írom, és éppen egy kötetnek közel a közepén tartok. Ha ezt is beleszámoljuk, akkor az alábbi a felosztás nálam: 352+264+132=748 (a moly.hu adatai alapján). Szóval jelenleg nem is állok olyan vacakul... Hogy mihez képest?

Andi a facebook oldalának a fejrészében szokta jelölni az oldalszámokat. Jelenleg még nem tudja, milyen könyvvel folytassa a sort, úgyhogy jelenleg így néz ki az összesítése:

A kép Forrása

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy az első hét mérlege az, hogy jelenleg még vezetek. Viszont Andi kemény ellenfél, aki a hét elején még vezető pozícióban volt.

Amit még fontos megemlítenem, hogy mind a ketten a másik által választott könyvvel kezdtük a hónapot, így a következő hónapban mindenki büntetés (oldalszámlevonás) nélkül kezdheti el májusi fordulót.
A feladatok tekintetében már egyeztettünk, hogy milyen megoldásokat fogadunk el a könyvhöz kötődő kihívás során. Hogy mi is ez a feladat? Egy általunk választott idézetet, vagy kedvenc jelenetet kiszedünk a szóban forgó könyvekből, és a lehető legnagyobb közönségnek megmutatjuk. Ennek teljesítéséről valamiféle bizonyítékot kell majd mutatni a másiknak. 

Remélem velem lesztek, és számíthatok a segítségetekre. Drukkoljatok, hogy sikerüljön megtartanom az előnyömet. Következő héten következik a következő jelentés. 

Addig is, aki követi a blogot, a jobb oldalsávban láthatja, hogy mit olvasok jelenleg, hogy állok benne, és mik a hónapban lezárt olvasmányok, amelyeknek teljes oldalszáma már összeadásra került. Az összes oldalszámot mutató rész (a modul címsorában található zárójeles szám) lassabban frissül, mint a könyves oldalszámok, ezért nem mindig egyezik meg az alatta felsorolt könyvek oldalszámainak összegével (tehát nem azért mutat néha kevesebbet, mert ilyen gyenge vagyok matekból ;) )

1... 2... 3... Olvasásra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók