Az árnyékvilág peremén
Csillagfényszövők
Sea Monsters and Other Delicacies
The End of the World
Skulduggery Pleasant
The Last Ever After
Itt nincsenek hercegek
Az ördög köve
Wunderkind. Una lucida moneta d'argento
Stan és Pan

2017. június 11.

A 2017-es könyvhét margójára

Végre idén, a tavalyival ellentétben sikerült kijutnom a könyvhétre...

Kalandjaim reggel már ott kezdődtek, hogy "bepakolni a könyveket". Idén célom volt, hogy egy adott keretösszeget vásároljak le csupán, annál többet nem engedélyeztem. 

Amikor dél környékén végre kiértünk a térre (egy kalandos odajutást követően, ugyanis még abból a városból sem sikerült kijutnom, ahol lakom anélkül, hogy el ne tévedtem volna...) rögtön összefutottunk Timussal, Kisnarival és Rétával. Timus visszahozta nekem a Magánvégtelen példányomat (hamarosan tehát újabb novelláskötetről írok a blogon).

Összeírtam egy kis listát, hogy kinek a dedikálására szeretnék odaérni. Az egyetlen, aki kimaradt, az Benyák Zoltán, aki 11-12-ig dedikált. Egyrészt neki már nem tudtam milyen könyvet vinni, másrészt... eltévedésem okán későn értünk ki.

Úgyhogy ennek örömére elmentem becélozni a Főnix Könyvműhely standját, és mint 2 éve most ist otthagytam a vagyonom. A teljes keretösszegem egy az egyben ott maradt, úgyhogy már nem kellett attól tartanom, hogy esetleg több könyv húzza le a hátam.
Zsákmányok:
- Imre Viktória Anna - A bosszúszomjas Doktor
- Imre Viktória Anna - A villámsúlytotta Torony
- Vivien Holloway - Mechanikus farkas
- Szélesi Sándor - Csillagfényszövők

Az első dedikálás, amin végre részt vehettem 14-15 óra között Vivien Holloway-é volt.
Dedikáltatva:
- Vérvörös horizont
- A Bross
- Mechanikus farkas
- Tolvajok kézikönyve

Mire végére értünk a könyvhalomnak, leszakadt az ég, úgyhogy gyorsan behúzódtunk egy cipőboltba, ahol megjelent Szélesi Sándor is.
Rétától kaptam itt egy beleolvasót (Kathy Reichs - Ne törj csontot, másik oldala: Gregg Hurwitz - Az árva) és egy Kildarás matricát. 

Ahogy végre apadt az eső, összeszedtük Ngiet, és betámadtuk Szélesi Sándort két könyv dedikálásának erejéig:
- Kincsem
- Csillagszövők

Ezután már dedikáltatnivaló könyvem nem maradt, úgyhogy J. Goldenlanet és Gaura Ágnest csak meglestük. Utóbbival szerettem volna néhány szót váltani, de akkor volt a sor, hogy már nem bírtuk kivárni.

Hazajövet előtt azért még egy könyv úgy döntött, hogy beleugrik a táskámba... Elmentünk egy stand előtt, ahol szemet szúrt néhány mókás borítójú könyv néhány mókás címmel...
Mivel szeretem a történelmet, meg az érdekes tényeket, nemigazán tudtam ellenállni... 
Zsákmány:
Kapa Mátyás, Marcinkovics Sára - A történelem legbizarrabb halálesetei (Kuriózum sorozat 1.)

Már hazafele is beleolvastam a könyvbe, azóta pedig még tovább haladtam benne. Maradjunk annyiban, hogy eddig annyira tetszik, hogy a széria további epizódjait is szeretném majd elhozni.
Amelyikre még pályáztam volna tegnap, az A történelem legérdekesebb focimeccsei de mivel azt az infót kaptam, hogy az 1-0-ás Andorra-Magyar meccs nem volt benne, ezért azt nem hoztam el (just a joke, nem ez volt a tényleges indok).

Amit bánok:
- Nem tudtam beszerezni J.Goldenlane legújabb könyveit
- Nem tudtam beszerezni Gaura Ágnes legújabb könyvét

Azért megnéztem őket, hogy kicsit fájdítsam a szívemet, hogy az a néhány könyv most jódarabig még nem fog felkerülni a könyvespolcomra. 

Míg ezt a bejegyzést írtam, bejött párom, aki mondta, hogy a tegnapi napból valami még kimaradt. Egy új lakó költözött a könyvek (és Móki) mellé. Maga a Kockásfülű nyuszi fog figyelni (távcső nélkül) arra, hogy minél több könyv kerüljön olvasott szekcióba, és vigyáz rájuk, hogy ne sérüljenek olvasás közben. :) A Kockásfülű nyúl mindent lát!

Most megyek, mert itt van mellettem egy könyvtorony, ami csak arra vár, hogy elolvassam, és minden darabjáról írjak itt a blogon.

Vajon kinek a halála lesz a legérdekesebb? 

Nincsenek megjegyzések:

Az elmúlt hét legnépszerűbbjei

Rendszeres olvasók

Feliratkozás