Responsive Advertisement

2011. november 5.

Kihívás: Piros foltokat a szemed elé!


A képen látható dologgal gondolom sokan találkoztak már. Tudjátok, hol lehet még ilyent látni? Naná, hogy a Vörös Pöttyös könyvek gerincén. És mivel sok olyan könyv van, aminek a gerincén fellelhető ez az aprócska pontocska, ezért Liliane_Evans máris kreált rá egy kihívást Vörös pöttyös! néven, melynek célja: olvass el legalább 1 vörös pöttyös könyvet ebben az évben!

Miért jelentkeztem rá? Elég sok VP -s könyvet olvastam az elmúlt x hónapban, mióta az első könyvek kijöttek vörös pontocskával a gerincükön, és úgy gondoltam, még nem most szeretném abbahagyni ezt a fajta tevékenységet.

Teljesítés? Pipa

Mivel írtam feljebb, hogy már sok Vörös Pöttyös könyv megjárta nálam a maga útját. Hogy hány darab van nálam belőlük? Egy kezemen nem tudom megszámolni... kettőn se...
Ha a lábaimat igénybe veszem, akkor meg tudom számolni az ujjaimon, mennyi az, amit olvastam belőlük, de azt már nem, hogy mennyi az, amennyi ténylegesen a polcaimon van. 
Egy kis statisztika: 20 vp-s könyv csücsül az elolvasottaim között, 2 vp-s könyv árválkodik a "még nem olvastam, de megvan, így remélhetőleg hamarosan majd fogom" polcomon, továbbá 1 van jelenleg tőlem távol, szintén a sajátom, szintén nem olvastam még el teljesen, de talán majd hamarosan...

És hogy mivel teljesítettem a kihívást? Fogalmam sincs, úgyhogy lássuk a 2011-es VP termést:
Januárban sikerült elolvasnom Benina - A boszorka fénye című könyvét, aminél a legfőbb gondom az volt, hogy gyorsan a végére értem (sebaj, hisz van már folytatása...).
Szeptemberben kezembe sodródott a sokáig kíváncsisággal kínzó Tizenhárom okom volt... Jay Ashertől, ami sajnos nem teljesítette a hozzá fűzött reményeimet.

Hogy fogok-e még VP -t olvasni? Az e havi szavazás győztese lehet VP -s könyv, ami azt jelentené, hogy novemberben egy újabbal gazdagodhat az oldal tartalma...

Szavazzatok rá, hogy biztosan felkerüljön a blogra ;)

1 megjegyzés:

Timus írta...

Nekem inkább a Túró Rudi jut róla eszembe! A (piros) Pöttyös az igazi! :P

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *