Holdvilág hírek - lapozz bele te is!

Kedves Olvasók!

Gondolom már sokan kíváncsiak rá, hogy vajon a kezdeményezés, mellyel azt akarjuk elérni, hogy a Holdvilág kiadásra kerüljön, milyen irányba mozdult, milyen eredményeket értünk el eddig, történt-e előrehaladás?

Mióta elkezdtük terjeszteni az Éjvilág hírét, a könyves társadalom - az Éjvilág rajongóinak legnagyobb örömére - egyként mozdult meg, hogy segítsenek egy remeknek ígérkező sorozatot megmenteni attól, hogy eltűnjön.
Bloggerek, és más könyv fanok is csatlakoztak a hír szétküldéséhez, ami azt eredményezte, hogy az Éjvilág sokak könyvespolcára költözött be, esélyt adva a Leandros testvérpárnak, hogy bepillantást engedjenek történetükbe és világukba a magyar olvasóknak.

Az első négy napban körülbelül 50 kötet talált gazdára, és azóta ez a szám folyamatosan növekszik, ennyivel is közelebb kerülve hozzá, hogy a sorozat második kötete kiadásra kerüljön, ami csakis NEKTEK köszönhető!

Felvettük a kapcsolatot a Tuan kiadóval, akik készségesen küldtek egy kis ízelítőt a Holdvilág -ból, hogy beleolvashassatok. Ez a Holdvilág első fejezete, ami még egy nyers fordítás, nincs lektorálva, így nézzétek el a benne felejtett elírásokat, helyesírási hibákat.

Bízom benne, hogy meghoztuk a kedveteket, hogy beszerezzétek, és elolvassátok az első kötetet!

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki eddig segített, és azoknak, akik ezután is fognak.

Tegyünk ellene, hogy a Cal és Niko Leandros sorozat a feledés homályába süllyedjen! Légy részese és segíts Te is, hogy az Éjvilág egén feltündökölhessen a Holdvilág!

Szerző: Mandi

Gyerekként nem szerettem olvasni, aztán egyszerűen beleszerettem. Főleg sci-fi és fantasy könyveket fogyasztok, de nem kerülöm a többi műfajt sem...

4 Comments:

Andrea írta...

Ó, ez egy szuper hír! De jó! :)) Remélem, a hiányzó példányszám is hamarosan gazdára talál és jöhet a folytatás ;).

Mandi írta...

Nagyon bízom benne, hogy sikerül lecsökkenteni a raktárkészletet :) és köszönöm a biztatást :D

Wee írta...

Én is megrendeltem, hamarosan mehetek is érte :) Remélem, tényleg kiadják a másodikat is :)

Mandi írta...

:) Én is nagyon bízom benne, de erről sajnos csak később lesz információnk, hogy mennyi fogyott el, meg hogy kiadják e a folytatást :) Köszönöm, hogy te is segítesz :D