Responsive Advertisement

2013. február 18.

Régi álmok új köntösben

Január környékén rengeteg meglepetéssel szolgáltak a kiadók. Az első ilyen hír az volt, hogy hamarosan kiadásra kerül Rachel Ward - Számok sorozatának 2. kötete A káosz címmel. A kötet azóta a könyvesboltok polcairól figyeli az olvasókat (és hamarosan már a blogon is megtalálható lesz róla egy írás).


Egy másik meglepetésnek a Karen Chance által írt Cassandra Palmer sorozat számított. Mivel a Kelly kiadó bejelentette, hogy nem hajlandó kiadni - bizonyos okokból - a sorozat további köteteit, ezért a Cor Leonis kiadó vette "szárnyai alá" a folytatásokat a 4. kötettől kezdve (ami Karen Marie Moning sorozata esetében is történt). Így már bárki számára elérhetővé vált magyarul is a sorozat folytatása A hajnal átka címmel.

Egy kis fekete leves azoknak, akik Rob Thurman - Cal Leandros sorozatát szeretnék már végre folytatni/könyvespolcukon látni. Cal és Niko történetére még egy keveset várni kell, ugyanis egy másik sorozattal együtt fog majd napvilágot látni a széria 3. darabja. Arra vonatkozóan, hogy ez pontosan mikor várható, nem kaptunk pontos információt, de bízunk benne, hogy vagy a Könyvfesztiválra, vagy legkésőbb a Könyvhétre végre sikerül kihozniuk a folytatást.

És most érkezzék a legnagyobb meglepetés hír, szintén a Cor Leonistól: a kiadó akkora fantáziát látott Jasper Fforde - Thursday Next sorozatában, hogy felkarolván nemcsak, hogy kiadják a sorozatot (melynek első kötete évekkel ezelőtt a Láva kiadó gondozásában látott először napvilágot magyarul), de az első kötettől fogva kezdik az újabb kiadást méghozzá az eredeti, angol borítók magyarított változatával.


Az első kötet, A Jane Eyre eset máris megvásárolható, és ígéretük szerint a második kötet sem fog sokat váratni magára.
Bevallom, azért tartom ezt óriási hírnek, mert közel 3 éve olvastam az első könyvet, mely azonnal a kedvenceim közé írta be magát, és már nem is reménykedtem, hogy valaha is magyarul olvashatom a folytatásait...

Ezek után kívánom mindenkinek, hogy Lost in a good book ;)


Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *