z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2016. december 11.

Vasárnapi Vlogger vs. Blogger poszt - 2.

Tudjátok, most hogy jön a karácsony, mindenki egyre jobban ünnepi lázban ég (engem is beleértve). Látom a blogon is, hogy mindenki szomjazza az újdonságokat (ha végignézek a keresőszavakon, ez a tendencia). 

Most, hogy hétről hétre egy könyvet meg kell neveznem és valahogy a karácsonyhoz kell kötnöm elárulom, hogy iszonyat nagy gondban vagyok. Legalább 20 könyv eszembe jutott, mikor kitaláltuk, mi legyen a decemberi Vlogger vs. blogger. Ezek közül nehéz csupán egyet-egyet kiválasztani hétről hétre. 

Jelen állás szerint Ngie 200 oldal minuszos büntetéssel kezdi a januári Vlogger vs. Blogger kihívást, ami nekem jó hír, neki kevésbé az. Karácsony alkalmából eltekintettem volna az első körös büntetéstől, de Ngie sportszerűen akar játszani (mint mindig).

Hát akkor jöjjön a következő karácsonyhoz köthető könyvem. 

Ez nem más, mint D'Andrea G.L. könyve a Wunderkind, A csodagyerek című.

Hogy miért? Erről a kötetről nem véletlenül nem olvashattatok még a blogon, mivel elolvasnom sajnos azóta sem sikerült. Hozzájutnom viszont annál viharosabb volt. Tavaly karácsonykor leadtam a Könyvmolyképző oldalán egy rendelést, aminél láttam is, hogy éppen mere jár a csomagom.

Aztán jött az értesítő, hogy hát megérkezett, átvették, de valami teljesen más címen lakó akárki vette át, és nem is azon a néven írták alá... Mondtam anyuéknak, hogy gáz van, nincs meg a csomag, valami baj van. Ők meg mondták, hogy oh, majd megbeszéljük később.
Közöltem velük, ezen nincs mit megbeszélni, mivel a csomagot átvették, kifizették, benne volt a könyvem, amivel karácsonyra lepném meg magam...

Másnap reggel közölték velem, hogy a csomag náluk van lakat alatt. December 24-én találkozhatok vele a karácsonyfa alatt, úgyhogy ne pánikoljak. Szóval ahhoz képest, hogy korán megérkezett hozzám a csomag, csak később vehettem kézbe. Azóta a polcomon figyel, és reméli, hogy még ebben az életben marad rá időm, hogy olvassam, írjak róla stb. Nekem ő egy ilyen csoda-regény már most, pedig még nem is láttam belülről... 

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger