Az árnyékvilág peremén
Csillagfényszövők
Sea Monsters and Other Delicacies
The End of the World
Skulduggery Pleasant
The Last Ever After
Itt nincsenek hercegek
Az ördög köve
Wunderkind. Una lucida moneta d'argento
Stan és Pan

2016. május 14.

Vlogger vs. Blogger - avagy a 2. fordulót tapossuk...

Elkezdődött a második forduló Ngie -vel folytatott viaskodásunkban. Azt hiszem, a történelem kissé ismétli önmagát, ugyanis Vlogger Andi kissé elhúzott most a versenyben. A múlt héten volt egy valamivel több, mint 200 oldalas vezetése. Lássuk, hogy is néz ez ki számokban....

Andi a Facebook oldalára kitette, hogy jelenleg 861 oldalon áll, amihez ugye hozzájött a jutalom oldalszám a Percy Jackson után, illetve hozott át pár oldalt a múlt hónapról a be nem fejezett könyvek után.

Nálam ez a mérleg kissé alacsonyabb volt a hét elején. 553 oldallal nyitottam a hetet, és 753-ig sikerült felhoznom, amivel sajnos még mindig nem érem el az Andi által mutatott számot, de azért már mégsem 200 oldalas a lemaradás, hanem csupán 108.

Úgyhogy Andi, ezúton is üzenem... hogy még mindig fél a nyuszis mamuszom, mivel egyéb elfoglaltságaim miatt az olvasás az a tevékenység, ami kiesik a hónapban. Viszont, ha az államvizsgatételek is oldalszámnak számítanának, már vezetnék ;) Láttunk már csodát, talán még a hónap végéig valahogy behozhatom, és ismét lekörözhetem Andit. 

Nincsenek megjegyzések:

Az elmúlt hét legnépszerűbbjei

Rendszeres olvasók

Feliratkozás