z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2016. május 14.

Vlogger vs. Blogger - avagy a 2. fordulót tapossuk...

Elkezdődött a második forduló Ngie -vel folytatott viaskodásunkban. Azt hiszem, a történelem kissé ismétli önmagát, ugyanis Vlogger Andi kissé elhúzott most a versenyben. A múlt héten volt egy valamivel több, mint 200 oldalas vezetése. Lássuk, hogy is néz ez ki számokban....

Andi a Facebook oldalára kitette, hogy jelenleg 861 oldalon áll, amihez ugye hozzájött a jutalom oldalszám a Percy Jackson után, illetve hozott át pár oldalt a múlt hónapról a be nem fejezett könyvek után.

Nálam ez a mérleg kissé alacsonyabb volt a hét elején. 553 oldallal nyitottam a hetet, és 753-ig sikerült felhoznom, amivel sajnos még mindig nem érem el az Andi által mutatott számot, de azért már mégsem 200 oldalas a lemaradás, hanem csupán 108.

Úgyhogy Andi, ezúton is üzenem... hogy még mindig fél a nyuszis mamuszom, mivel egyéb elfoglaltságaim miatt az olvasás az a tevékenység, ami kiesik a hónapban. Viszont, ha az államvizsgatételek is oldalszámnak számítanának, már vezetnék ;) Láttunk már csodát, talán még a hónap végéig valahogy behozhatom, és ismét lekörözhetem Andit. 

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger