Responsive Advertisement

2017. április 8.

Vlogger Vs. Blogger (2017) - 4. fordulóig

Huh, hát hol is kezdjem? 

Mostanában nem láthattok túl nagy aktivitást a Vlogger vs. Blogger háza táján. Az az igazság, hogy a háttérben sem történik túl sok dolog.

Nagyon kevés időm lett olvasni, de azért töretlenül töltöm fel az oldalszámokat, amikor csak módomban áll. 

Aminek örülök, hogy a többi játékos azért küldi az oldalszámokat a hónap végén, úgyhogy melyikünk (Ngie vagy én) észreveszi előbb, az már teszi is be a listába.

Ngie-vel mostanában kevesebbet sikerül konzultálnom. Ennek több oka is van. Ngie-nek is van manapság más elfoglaltsága, engem meg extrában gátol a technika is. Ezért is van, hogy sokszor nem vagyok napra kész a bloggal. A telefonom felmondta a szolgálatot, és ha éppen nem a szervízben dekkolok, akkor a pszichiátrián próbálnak lebeszélni róla, hogy nem kell öngyilkos ugrásra késztetnem a 10. emeletről ezt a kacatot.

Úgyhogy jelenleg ez az indokom rá, hogy a Goodreadsen is kevesebbet láttok. 8 órányi monitorbámulás után már nincs energiám arra, hogy itthon is a képernyő előtt üljek, ha nem muszáj. Egyedül akkor kapcsolok gépet, ha bejegyzést írok, vagy ha oldalszámokat töltök fel. Minden más esetben mobilról frissítem a Goodreadset, ezt láthatjátok úgyis a blogon. 

Mostanában többször előfordult az is, hogy egy-egy bejegyzés akár napokat-heteket csúszott, sőt, átcsúszott a következő hónapba. Néha annyira kiszipkáz egy-egy kötet, hogy a 180-190 oldalassal később végzek, mint egy 400 oldalassal. Erre mondják a nagyok, hogy megcsömörlés? Valószínűleg igen. 

Egy biztos. Most ott tartok, hogy majdnem a hónap felénél kevesebb, mint 200 oldalon rágtam át magam. Valljuk be, ez nagyon kevés oldalszám, úgyhogy nem tudom, mi lesz ebben a hónapban az olvasmánylistámmal. A kezdeti lelkesedés lelohadni látszik, mert a jó könyvekre szó szerint vadászni kell... annyira ritka állatfaj lett. 

Jelenleg Moony Witchertől a Morga, a szél mágusa című kötetet olvasom, ami kezdetben nagyon jó volt, de ahol jelenleg tartok benne, ott már kezd összezavarodni a sztori. Annyi bizonyos, hogy egyébként egy igen egyedi kötetről van szó, amivel azért szerencsére lehet haladni... No, majd meglátjuk, hogy mi lesz ebben a hónapban.

Ami az idei Vlogger vs. Blogger nagy meglepetése számomra, hogy a januári és februári kör után magasan vittem a márciusit is. Drukkoljatok, hogy áprilisban is így legyen ;)





Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *