Responsive Advertisement

2023. február 28.

Dave Morris - Atlantisz hadművelet (Tini nindzsa teknőcök)

Ki ne ismerné a Tini nindzsa teknőcöket. A négy mutáns teknős, akinek egy mutáns patkány az apja és nindzsák, akik megmentenek mindenkit a Zúzótól, meg a többi gonosztevőtől.

Nem tudtam, hogy van ebből könyv is, ráadásul illusztrált, nem képregény változat, és egész széria!
 

Történetünk középpontjában természetesen a négy teknőc áll, akiket festőkről neveztek el (Michelangelo, Rafael, Donatello, Leonardo). Mindegyik teknőc másban jó, és mind megegyeznek abban, hogy imádják a pizzát.

April, a barátjuk, aki a Hatos Csatorna híradósa elmegy egy hajóra, és onnan tudósít egy feltárást: megtalálták Atlantiszt? Kutatók elkezdenek mindenféle dolgokat felhúzni az óceán fenekéről, és úgy vélik, megtalálták az elveszett várost, ami ráadásul fejlettebb mint hitték.

Persze a Zúzó és csapata is szemet vet a kincsekre, így kimennek tengeralatjáróval és titokban lopni kezdik a dolgokat, amiket a hajóra húznának. April azonnal a teknőcök segítségét kéri, akik aztán mennek és amellett, hogy meg kell menteniük a hajón levőket (akiket a Zúzó meg akar ölni), el kell kapniuk a rosszfiút... 

Annyira amatőr és gyermeteg történet, ami kicsikenk biztos tetszik, de számomra nagyon gagyi volt. A rajzok onnantól kezdve, hogy mindegyiken vigyorognak a teknőcök, még a legnagyobb életveszély közepén is... hiteltelenek voltak. A stílus alapján nem én voltam a célközönség, de ez így akkor is gáz. Ráadásul a teknőcök a víz alatt ugyanúgy csinálnak mindent, mintha a felszínen lennének, ami szintén elég hiteltelen.

Összességében nézve jó, hogy ilyen rövidke könyv, mert legalább nem rabolt sok időt. Viszont a sorozat többi részét nem venném meg azért, hogy a helyet foglalja (még jó, hogy ezért a kötetért sem adtam pénzt).


 

GR-ezők szerint:

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *