Responsive Advertisement

2017. szeptember 14.

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő (Gyönyörű sorscsapás 2,5)

Fülszöveg:
TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!

Sokat gondolkoztam, hogy akarom e olvasni ezt a rettentő borzalmat. Azt hinnétek, hogy a Gyönyörű sorscsapás után nincs lejjebb... de akkor nagyon is tévedtek.

Komolyan akartam adni egy esélyt ennek a sorozatnak is, de egyszerűen ezek után valahogy nemigazán megy...
Történik egy tűzeset, aminél félő, hogy előveszik Travist. Mi Abby első reakciója? Hogy fel se merülhessen kedvese neve elmenekül Vegasba, vesz egy menyasszonyi ruhát, és hozzámegy...

És természetesen, mint minden jól nevelt amerikai, hitelkártyával fizet mindenhol. Ha egy tűzesetet vizsgáló rendőr lennék AMERIKÁBAN, azért megnézném, hogy Abby és Travis tényleg Vegasban volt e a bűncselekmény idején. Ne haragudjatok, de mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy olyan alibit akarjon kitalálni, amiről kis utánajárással azonnal kiderül, hogy akkora kamu, mintha azt mondanám, hogy tegnap tettem egy sétát bikiniben a Holdon.

Azt hiszem Abby nem csak drámakirálynő, hanem egy agyatlan buta liba. Ráadásul hazudik Travisnek, akit elvileg nagyon szeret (Nem, egyáltalán nem azért megyünk Vegasba, és házasodunk össze, mert ennek köze lenne hozzád meg a tűzesethez... ááá...)
Emellett milyen már, hogy Abby közli Travisszel, hogy vegye feleségül. Belekényszeríti tulajdonképpen Travist egy házasságba...

Majd önző módon, mikor Travis jól akar cselekedni, és feladni magát, ez az ostoba liba lebeszéli róla... mert önző... Mert kit érdekel, hogy hányan haltak meg a tűzben, az ő boldogsága a világon mindenkinek legyen fontos, a többiek magasból le vannak ejtve.

Abby a világegyetem egyik legrettenetesebb főhősnője, irritáló, önző, buta, és ha egyszer bemehetnék egy könyvbe, ide tutti ellátogatnék, hogy jól megpofozzam, hogy mit képzel magáról. Emellett mikor előadja, hogy neki aztán milyen sötét a múltja, meg mennyi mindent átélt... Hát nem csodálom, hogy az apja is utálja a csajt...

Összességében nézve annyit mondanék erre a könyvre és az egész sorozatra, hogy: FFFFFFFFÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJ!!!!!


GR-ezők szerint:

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *