z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. május 17.

Szünetelő oldalacska...

"Főnök! Itt találtam két egyént,
akiknél beállt a lajhár effekt...
Mit tegyünk velük?"
Mint észrevehettétek, kedves Olvasók, mostanában nemigazán kerültek fel cikkek, ennek oka pedig csak pár dolog. Például az időhiány, melynek következtében notórius bűnözést és könyvek elleni bűntettet hajtottunk végre Timus kollégával: nem olvastunk, vagy nem írtunk könyvekről.

Kimaradt a hónap végi apróságunk is, melyben összefoglaltuk mit tettünk (vagy nem). Azoknak, akik kíváncsiak arra, hogyan áll a fogadás elárulnám: még mindig versenyben vagyok, hogy megnézhessem, Timus hogyan osztogat könyvet Budapest utcáin/járókelői között ;)

Mielőtt azonban azt hinnétek, hogy átmentünk a "lajhár" kategóriába elmondanám, hogy nem szűnt meg a blog, csak most szüneteltünk egy keveset ilyen-olyan ügyekből kifolyólag. Ettől függetlenül Alexandra nevű játékosunk jelentkezését még mindig várjuk, hogy kinek odaadnánk Sansa könyvét!

Amint lehetséges, visszatérünk, és tényleg hozunk meglepetéseket nektek. Az egyik például az, hogy itt a nyár, a másik, hogy... hopsz, ezt még nem árulhatom el ;) Figyeljetek minket, és előbb-utóbb kiderül :)

Addig is, mindenkinek jó munkát, érettségizőknek jó érettségit, egyetemistáknak/főiskolásoknak eredményes vizsgaidőszakot, illetve Mindenkinek sok napsütést és jó olvasást!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger