z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. január 1.

Újévi fogadalom

Üdvözlet mindenkinek a 2012 -es évben!

Ugye ti is tettetek újévi fogadalmat? Képzeljétek, én hogy jártam: nekem már egyenesen téteket tesznek rá, hogy sikerül-e betartanom, avagy sem. És tudjátok mi a legjobb? Hogy én betartom az ígéreteimet. Viszont néhányan ezt nem hiszik, úgyhogy fogadást rendeztünk.

Mondhatnám úgy is, hogy ez az első blog-játék idén, ami utolsó könyvig tart.

Megfogadtam ugyanis, hogy az olvasatlan polcom köteteit lefogyasztom, és csak az után szerzek be új darabokat. Az olvasatlan polcom az alábbi képen van, a Rose gerincű kötettől balra, plusz amiket hazahoztam, plusz amit Rose kitakar (3 db könyv).


Molyon tehát csináltam egy polcot, illetve a blogra egy mércét, amit a jobb sávban láthattok. Amin fehérre vált (teljesen fehérre), akkor vásárolhatom meg a következő, új könyvemet. Ajándékba bármikor kaphatok, de pénzt nem költhetek rá, míg el nem fogynak a polc lakói.

A Molypolcon fent van a könyvek listája, és folyamatosan változni fog. Amint elolvasok egy könyvet, azonnal leveszem a listáról, így nyomon tudjátok követni, hogy még mennyi könyv van fent. Jelen pillanatban (január 1) 43 kötetről van szó. A játék addig tart, míg el nem bukom, vagy meg nem nyerem (ha minden könyv elfogy az olvasatlanról).

A fogadásokat, hogy ki fogad rám, ki pedig ellenem szintén a moly-polcon találjátok. Aki ellenem fogad, az olyan tétet mondjon, amit viszont is nyújtani tud (pl.: ha csokit kér tőlem, akkor neki csokit kell adnia, ha én nyerek). Csak olyanban fogadjatok, ami teljesíthető (ne nagy dolgokat, és akár itt blogon is megtehetitek a tétet, majd felpakolom polcra), és ha olyan dologról van szó, ami irányomba nézve nem teljesíthető (pl.: Wee kérte, ha nyer, nézzem meg a kéziratát, de nekem nem tudja viszont megnézni), akkor gondolkodjatok azon is, ti mit adnátok, ha mégsem bukom be a fogadást ;)

Vajon lesz elég akaraterőm, hogy kiolvassak minden könyvet?

Fogadjatok rám, mert Nima velem van!

Oszd meg a bejegyzést! :

17 megjegyzés:

Anamie írta...

Bocsánat, hogy pont ide írom ezt,de nagyon jók íz irományaitok, bár még most kezdtem komolyabban beleásni magam az olvasásukba!
Ha hozzájárultok szeretném kitenni a blogomra a tiéteket. Ő ugyan még bőven kiskorú és fejletlen,de azért járogatnak már hozzám is, hátha ide is többen jutnak el.:)

FFG írta...

Szia!
Ha hagysz itt egy blogcímet, akkor mi is kiteszünk :D és köszönjük, hogy kiteszel minket :D

Boldog Új Évet!

Anamie írta...

Nagyon jó írásokat lehet itt olvasni, örülök,hogy "idetévedtem".:)
Köszönöm a bizalmat!:)

www.konyveske.blogspot.com

Viszont kívánom!

FFG írta...

Oh, köszönöm szerkesztőtársam nevében is :) Mindig nagy öröm olvasni, ha valakinek tetszik, amit "csinálunk" :)
Köszönjük a linket is :) *elkocog felraknia listára*

judy írta...

Gondolod hogy ki fogod bírni?:)

FFG írta...

@judy: @Nima mellettem áll, mint hangoztatám :D és bízom a képességeimben is :) több hónapig nem vettem könyvet 2011 -ben sem, szerintem most is meg tudom állni (azon idő alatt olyan 16 könyvet tudtam leolvasni)
Bátran fogadj rám, és ne rettentsen el, hogy Timus már szervezi a megbuktatásomat ;) Nem fogok új darabot venni :D

Rex-Clinic-Hotel írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
b.m.grapes írta...

Hát ez nagyon jó:)))
Én épp ezt a fogadalmat tettem, de nekem fegyőreim is vannak ám : a lányaim.
A legnagyobb szokott könyvet hozni nekem a Szabó Ervin könyvtárból , vagy az Elsősiker kölcsönzőből, de most morgott, hogy addig nem hoz semmit, amíg minden megvett könyvet el nem olvastam :DDD

FFG írta...

@B.M.Grapes: Fogadj rám, és tarts velem! Támogassuk egymást, hogy nem kell új könyvet beszerezni, pénzt kiadni érte, nem éri meg, mert van más, jobb olvasnivalód kéznél stb... :D
Mit szólsz? Benne vagy? Olvassuk le a listáinkat (és közben fogadj rám, és nyerjünk mindketten :D)
Nem nyerhet Timus, és a többi ellendrukker :D Bizonyítsuk be, hogy ez igenis megléphető cselekedet :D

b.m.grapes írta...

én már molyon mondtam, hogy Rád fogadok :)
bízok benned :)))

FFG írta...

fel is vagy írva :D (ott a neved a listán) :)
Elkezdted a csökkentést?

b.m.grapes írta...

rajta vagyok a témán :DDD
már kettőt elolvastam,

FFG írta...

Ügyesebb vagy, mint én :) Nekem 45 -ből még van 44 :D

Névtelen írta...

Nagyon irigylésre méltó polcod van :)Ami viszont a legjobban izgatja a fantáziámat, az a hatalmas Rose könyv. Megtudnád mondani hogy ki az írója? Köszi :D

FFG írta...

@Névtelen: szia! Köszönöm! :) Rose különleges darab, íróval nem rendelkezik. Remek ötletnek tartom megmutatni, hogy néz ki, szívesen megmutatom neked és azoknak akiket még érdekel egy bejegyzésben :) FFG

Névtelen írta...

Engem érdekelne :)

FFG írta...

@Névtelen: köszönöm a cikkhez az ötletet! Bízom benne, hogy sikerül érdekes dolgokat mutatnom, ugyanis nem Rose az egyetlen ilyen "könyvem" :)

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger