Responsive Advertisement

2012. szeptember 23.

Ígéretek, olvasmányok, fogadások, miegymás...

Nem feledkeztünk meg a blogról. Azért kezdeném ezzel, mert észrevehettétek, hogy kevesebb bejegyzés kerül fel szeptember óta, aminek számos oka van.

Először is: nem került fel augusztusról semmilyen összegzés. Miért? Mert úgy gondoltam, hogy felesleges - főleg azok után, hogy Timus javaslatára kihelyeztem egy archívumot, ahol könnyen és gyorsan át tudjátok böngészni, mikor mi került fel.

Az ígéreteimet sem felejtettem el, ennek kapcsán viszont elértük azt a pontot, hogy kijelentsük: hamarosan új topiccal jelentkezünk itt a blogon, amit remélhetőleg ti is érdekesnek fogtok találni.

Viszont egy ígéretem olyan, mintha megszegtem volna. Melyiket is? Régebben volt egy szavazás azzal kapcsolatban, mit olvassak, és kijött belőle az Éjangyal trilógia. Azonban az első kötet után úgy tűnhet, mintha nem folytatnám a sorozatot. Megnyugtatnék mindenkit, folytatom az olvasását, és fel is fog kerülni a blogra, viszont ezt a "fogadalmamat" az utazásaim miatt kellett megszegnem, ugyanis a könyvek méretei miatt nemigazán szállíthatóak - legalábbis számomra nem. Néha a pottyászomba nemigazán fért be az étel és a ruhák közé ilyen vaskos olvasnivaló, csak jóval vékonyabb, alacsonyabb kötetek - amikről azóta már a blogra is került fel írás.

Privátban kérdezték páran, hogy haladok a fogadással. Akik rám tették le a voksukat, azok megnyugodhatnak: noha egyre több könyv kerül fel a listára, ez nem annak köszönhető, hogy megszegtem, és agyba-főbe vásárolgatok. Rájöttem ugyanis a szabotálás rengeteg módjára (Timus nagy bánatára, és kreativitásom kiváltotta döbbenetére), így jutván hozzá olyan olvasnivalókhoz, amikkel esetlegesen meg kellett volna várnom a fogadás végét. Tehát mondhatni már majdnem 9 hónapja tiszta vagyok, nem vásárolok regényeket - legalábbis saját részre nem.

A miegymásba azt említeném meg, hogy a blog már megint megváltozott valamelyest - külsőre -, mint már láthattátok is, csak még nem esett róla szó. Így tettünk szert egy kabala kislányra, akinek nevet kerestünk, de mű-viták miatt nem találtunk. (Ha valakinek van valami jó ötlete, ne habozzon megosztani velünk!) A legnagyobb változás az olvasásoknál zajlott, ugyanis elkezdődött a "belinkesítés". Egyelőre a 2012 -es olvasmányoknál figyelhető meg ez a jelenség, de idővel remélhetőleg a többinél is sikerül bevezetni, hogy könnyebben elérjétek azokat a műveket, amikre kíváncsiak vagytok. Továbbá a másik nagy változás, hogy szétbontottuk az írók címkéit, és kivettük, hogy aktuálisan mit olvasunk.

Köszönjük, hogy velünk tartotok, és részesei vagytok a blog életének!

További jó olvasást, és több raklapnyi remek olvasmányt Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *