Eredményhirdetés - Blogos nyomozás Borival

Elmúlt november vége, úgyhogy gyorsan sorsoltunk is egy nyertest, aki egy névre szóló Borbíró Borbála 4. kötetet kap. Hogy kire esett a választás? Előtte elmondanám, mi volt a helyes megoldás...

Mik is voltak a nyomok?

Hétfő: Itt egy elég erős utalást kaptatok Gaura Ágnes - Vámpírok múzsája című kötetéhez, ahol az "eurofikus függésbe" kifejezést emeltem ki a szöveg vége tájékán.

Kedd: Ez már nehezebbnek bizonyult, nem is találták meg olyan sokan. Fontos nyom volt, hogy 2 rész jelent meg, tehát a sorozatok listámon elég sok tételt lehetett kihúzni azzal az információval karöltve, hogy vámpíros könyveket kerestünk. Aki rendszeresen követte a blogot az elmúlt pár évben az láthatta, hogy volt egy sorozat, ami a szívem csücske volt, rengeteg kampány is indult, hogy egyáltalán a 2. részt tudjuk magyarul olvasni. Egy számomra szimpatikus testvérpár áll a középpontban, akik nem mások, mint Cal és Niko Leandros. Ezek után biztosan többen rájöttetek, hogy a Holdvilág -ban volt elrejtve a következő nyom. Rögtön a 2. sorában a "mindenki" szó volt kiemelve.

Szerda: Ennek megfejtése nem igényelt túl sok gondolkodást. Nagyon sokan eltaláltak az Üvegház című Rachel Cain könyvhöz, ahol a "kerül" szócska került kiemelésre.

Csütörtök: Ez egy újabb Gaura -rajongói napra sikeredett, ahol az Átkozott Balszerencsére történt utalás. Itt a "Gaura Ágnestől" került kiemelésre.

Megoldásként elfogadtuk azt, hogy "Mindenki euforikus függésbe kerül Gaura Ágnestől." vagy azt, hogy "Gaura Ágnestől mindenki euforikus függésbe kerül."

Többen írtak egy-egy kis üzenetet is a megfejtéseik mellé, amik nekünk voltak bonuszok, és nagyon örültünk nekik (az írónővel). 

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a játékban, és aki nem nyert, ne keseredjen el, lesz még játék.

Most pedig a nyertesről, aki nem más...

6. Timi

Ezúton is gratulálunk neki! Az írónő már dedikálta is névre szólóan a könyvet, és hamarosan postázásra kerül. 

Legközelebb is izgalmas, és jó játékot mindenkinek! Jó Mikulást!Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók