z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2016. szeptember 1.

Vlogger vs. Blogger - 5. forduló némi csavarral...

Véget ért az augusztus, de mi máris robogunk tovább a következő Vlogger vs. Blogger körrel, immáron az 5. hónappal.

Ebben a hónapban hivatalosan Ngie-nek kellene, de! Úgy gondoltuk, ebben a hónapban kicsit módosítunk a szabályokon, hogy mindenki kicsit utolérje magát. Mert mi történt? Ngie kitalálta, hogy a büntetésem augusztusra az, hogy videót kell csinálnom egy könyvről. A büntetést, mint láthattátok, nem sikerült kiviteleznem. 

Az első módosítás, hogy Ngie-nek október végéig van ideje a (még ki nem talált) büntetését megcsinálni, ugyanakkor én is szeptember végéig elkészítem a könyves értékelős videót az általam választott könyvből.

A második módosítás a polccal és az oldalszámokkal kapcsolatban lesz. Mint minden hónapban, most is 10 könyves listát fogunk cserélni Ngie-vel, viszont nem azért, hogy a másik válasszon róla könyvet, csupán csak hogy lássuk, tényleg mennyi az annyi. Ebben a hónapban mindenki maga választ a 10-es listájáról, amiről legalább 3 könyvnek el kell tűnnie (el kell olvasnia). Akinek a saját listájáról legalább 3 könyvet nem sikerül elolvasnia (amit ő maga választhat ki), az a következő hónapot 500 oldal minusszal kezdi meg. 

Ezeket a könyveket raktam a saját listámra, így ezek közül 3 kötettel remélhetőleg fogtok találkozni a blogon:


A hónap még egy kis csavarral rendelkezik. Mivel alapvetően 500 oldal minusz lebeg jelenleg mindkettőnk feje fölött, ezért megegyeztünk, hogy ebben a hónapban számoljuk ugyan, de nem számítanak az oldalszámok nagy mértékben. Az az abszolút vesztes, aki nem tudja elolvasni a 3 kötetet.

Azt hiszem nincs más hátra, mint előre... Olvasásra fel!


Ui.: Ha megkapom Ngie polcát, még jelentkezem. Kövessetek nyomon minket továbbra is :)

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger