Vlogger vs. blogger - 2017 feladatai

A Vlogger vs. Blogger (2017) versenyében némileg újítás történt tavalyhoz képest.

Ngievel kidolgoztunk egy 12 hónapos tervet, melynek keretein belül minden hónapban hozzákötünk egy könyvet az adott havi olvasnivalók közül egy adott témához.

Minden hónapban van egy témánk, és ha adott havi könyvhöz kötjük, akkor +200 oldalszám a jutalmunk. Ha máskor olvasott könyvhöz kötjük akkor nem kapunk büntit (+0 oldalszám), ha pedig nem teljesítjük (-200 oldalszám).

Az eseménynek van most már blog formátuma (saját), ahol akár ti is csatlakozhattok oldalszámokkal, írásokkal, illetve olvashatjátok/láthatjátok a mi elkészült feladatainkat is.

Eddig 4 hónapon vagyunk túl, ebből 3 hónapban sikerült megszereznem a győzelmet, de a versenynek korántsincs még vége. Ráadásul mivel egész évre terveztük a versengést, ezért tényleg minden oldalszám számít, hiszen év végén is összesítünk.

Ebben a hónapban még nehéz megjósolni, hogy ki lesz a befutó, hiszen Ngievel fej-fej mellett haladunk előre. Nekem minden hónapban az a cél, hogy legalább 2000 oldalszámot elérjek, de valójában ezt még elég kevésszer sikerült kivitelezni.

No nem baj, azért próbálkozni szabad... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók