Responsive Advertisement

2012. július 17.

Voksolj Bonesra az 5. fordulóban is!


Hát ehhez is elérkeztünk. Bones bekerült a legjobb négy álompasi közé. Utolsó előtti ellenfele nem más, mint Barrons, a Tündérkrónikák főhős férfija.
Segítsetek neki, hogy bekerüljön az utolsó körbe is, és adjatok esélyt magatoknak, hogy elvihessétek a Once Burned példányt!



Szavazzatok most is Bonesra!


Ha a nyereménykönyvért is mentek, ezt is töltsétek ki:a Rafflecopter giveaway


Miért szavazzatok Bonesra? Ez egyszerű: ő a tökéletes jelölt.
Tudjátok, ki is ő valójában? Teljes nevén III. Crispin Phillip Arthur Russell, röviden Bones. 
1766. november 20. óta tudhatjuk a világon, és 1790-ben, 24 évesen változtatta át vámpírrá Ian valahol Ausztráliában, meglehetősen távol Angliától, ahol Bones valójában született.
Bones ezer arcú: a nők egy érzelmes, erős szépfiút, a férfiak konkurenciát látnak benne. Mikor először találkozik Cattel, ő így jellemzi a Félúton a sírhoz részben:
"A fények és árnyak közt egy előrehajló férfi feje búbját láttam. A haja szinte hófehér volt a villódzásban, de a bőre ránctalan. A mélyedések és körvonalak arcvonásokká álltak össze, amikor felpillantott és észrevette, hogy nézem. A szemöldöke határozottan sötétebb volt világosszőkének tűnő hajánál. A szeme is sötét volt, túl sötét ahhoz, hogy láthassam a színét. Pofacsontját mintha márványból metszették volna, és inge hasítékából makulátlan gyémántszín bőr kandikált elő."
Noha nem csillog a napfényben, emberek vérét issza, mert Bones egy vérbeli vámpír, akin meglátszik az idő nyoma: méghozzá a bölcsességében, az átgondoltságában és a megfontolt, precíz lépéseiben - egy szalmaszálat sem tesz keresztbe megfontolás nélkül.
Mondanunk se kell, a lány nem rajong túlzottan a vámpírokért, így Bones sem a szíve csücske, viszont nekünk nagyon is azzá vált. Bones ért a nők, és úgy általánosságban az emberek nyelvén, ezért töri meg Cat ellenállását is, és végül igazi férfiként elrabolja a lány szívét/lelkét/testét, mint már korábban oly sok lányét, amiből látszik, hogy valódi férfi.
Csípős nyelvű, szarkasztikus, és magabiztos személyiség, aki nem bírta Síri csendben megállni, hogy ne védje meg Catet, mikor Vlad Tepes, Bram Stoker legendás vámpírja verbálisan inzultálta volna a lányt:
"- Bones, lehet, hogy inkább egy szelíd kis konyhatündért kellett volna elvenned!
- Dugulj el, nem vagyok kíváncsi a poénjaidra - csattant fel Bones. - Beszélgess inkább egy íróval, aki népszerűbb színben tüntethet fel.
- Mi van, Anne Rice nem hívott vissza, haver?"
És nem csak Vladtól, de minden más rossztól védelmezi azt, akit szeret, mert a keménynek tűnő gránitszív mögött egy érző lélek lapul.

A Catek mind Bonest választják!
A Timu(cica)Cat, Cat(herine Crawfield), és Lencsi cat!
A macskák (és a nem macskák is) Bonesra szavaznának! 

És ahogy Jeaniene Frost írta a Karó és sírhant című könyvében: "Mindannyiunknak meg kell hozni olyan döntéseket, amelyekkel együtt élünk." Hozzatok jó döntést, és szavazzatok Bonesra!

És van még valami, amiért érdemes Bonesra szavazni: amennyiben Bones nyer a játék legvégén, akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsolunk egy Once Burned példányt.

A szavazások határideje: 2012. július 19. 23:59  

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Már csak azért is, mert gonosz vagyok. Na meg mert Lencsi is Bonesnak kampányol :D

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *