z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. november 18.

Könyvbazár - 3. adag

A polcomról elkezdtek leköltözni a könyvet. Valakinek sikerült meggyőznie róla, hogy elvinné Danielle Steel könyvét a polcomról, és könnyedén lejjebb alkudta az árát.

Viszont, még mindig van pár könyvem, aminek új gazdát szeretnék. Mivel meglehetősen fantasys hangulatban vagyok, 4 urban fantasyt választottam.

Jennifer Rardin - Harapnivaló
Miért válnék meg tőle? Nagyon tetszett a könyv, és szeretném, ha valaki másnak is ugyanolyan jó szórakozást nyújtana, mint nekem. Egy meglehetősen aranyos párossal találkozhatunk a lapokon, és egy igazi vámpírral, aki valóban iszik vért, és úgy viselkedik, mint egy normális vámpírnak kellene...

Irányár: 900,-

Állapot: Újszerű, némi gerincbántalommal. Sajnos az előző tulajdonosa után kicsit viseltes lett...


Karen Chance - Megérint a sötétség
Miért válnék meg tőle? Tényleg olyan sorozatról van szó, amelynek szerintem a kezdő darabja is egészen ütős, és a folytatások sem maradnak el. Tetszett a világa, a szereplők, az írásmód, hogy pörögnek az események, és nem hagyja lankadni a figyelmet. Viszont, ikrekből sajnos csak az egyik maradhat, mivel a beltartalom - vélhetően - mind a kettőnél ugyanaz.

Irányár: 901,-

Állapot: Vadonatúj, olvasatlannak tűnő darab.

Karen Chance - Árnyak vonzásában
Miért válnék meg tőle? Anno, mikor a Narnia Krónikái sorozatot kerestem, csak az egész sorozatot lehetett megvenni. Ha már egy első kötettől megválok, hát miért ne folytatnám? Így hát felteszem eladásra a második kötetet és...

Irányár: 902,-

Állapot: lásd: mint az első kötetnél...


Karen Chance - Átölel az éjszaka
Miért válnék meg tőle? ... és a harmadik kötetet is. Tetszett a sorozat minden darabja, szerintem magasabban vannak, mint az átlag, viszont... egy lehetőséget megér, hogy valaki lealkudozza az árát és meglephesse magát ezzel a három kötettel egybe, vagy külön-külön... ;)


Irányár: 903,-

Állapot: lásd: mint az első kötetnél...
Ezúttal azonban tennék egy fix, lealkudhatatlannak tűnő árat is. Akinek a Cassandra Palmer sorozatra egyben fáj a foga, elviheti... irányár (a háromért egybe): 2500,-

Ne feledjétek, ezek még mindig irányárak, vagyis a bazár az bazár ;) Ha megtetszett valamelyik könyv, ne habozz, alkudj le belőle még pár százat, és vidd el! ;)

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger