Responsive Advertisement

2012. december 15.

Bemutatás: Álomgyár kiadó



Kaptam egy remek ötletet, méghozzá azt, hogy miért ne mutathatnám be a kiadókat, akiktől: A, olvastam már "néhány" B, valami miatt kiemelkedőbb szerepük van a könyvespolcom összetételének alakulásában.

Egy self-publish kiadóval indítanám a sort, akik - mint a későbbiekben majd olvashattok róla - még meglehetősen fiatalok a könyvpiacon...

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek azt a kiadót, akinek a tagjai célul tűzték ki maguk elé, hogy bizony, segíteni szeretnének a kezdő íróknak. Tanácsokkal látják el a kezdő írókat, és segédkeznek a kiadásnál is.

"Az Álomgyár Kiadóról...

A könyv egy mágikus eszköz. Az író a bűvész, a toll pedig a varázspálca. A jó "bűvész" magán tudja tartani a figyelmet és az olvasó reméli, hogy még sokáig a bűvkörben marad(hat). A 2012-ben alapított Álomgyár Kiadó ezeket a bűvészeket keresi. Azokat, akik fantáziájukkal olyan helyekre merészkednek, ahová mások nem képesek. Akik le merik írni, amit a többiek nem és ezt világgá is akarják kürtölni. Az Álomgyár elsőkönyves írókat keres, nekik segít írásaik könyvvé formálásában, kiadásában, terjesztésében. De bárki jelentkezhet kéziratával, és megtaláljuk az utat, ami a könyvespolcokhoz vezet!" - ezek a kiadó nézetei.

A múlt nyáron a Nemharapa...bloggal közösen alkottak egy nyereményjátékot is annak érdekében, hogy népszerűsítsék az első irományt, mely kikerült a polcokra, és egy promóvideót is készítettek mellé.

Azóta már megjelent a gondozásukban Kate Van Dyke két könyve is, amelyekről majd itt is olvashattok egy-egy írást - remélhetőleg nem is olyan sokára.

Egyéb infó a kiadóról:

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *