z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. december 24.

Karácsony könyvekkel

Íme, eljött az idei évben is a szeretet ünnepe, vagyis a karácsony.

Hihetetlen élményt nyújtott az a sok meglepetés, mellyel molyos társaim leptek meg az elmúlt napokban.

Ezúton is szeretném mindnyájuknak megköszönni.

Martinellinek azt a csodaszép képeslapot, mely átszelte a fél világot, Timusnak Ruta Sepetys könyvét, az Árnyalatnyi remény -t, illetve a Tökéletes kémia egy dedikált példányát, Nicole_Kinney -nek a Mah-ree Nok egy dedikált példányát, Mazsinak pedig egy elkeveredett meglepetést. Még mindig várom a karácsonyi csodát, hogy megérkezzen, és a kezembe foghassam.

Továbbá köszönöm Lilinek a meglepetést, amiről jelenleg még csak annyit tudok, hogy két szaloncukor és alatta valami - könyv.

Köszönettel tartozom továbbá mindenkinek, aki az évben akárcsak egy fűszállal is meglepetést okozott, támogatott, vagy segített bármiben.

Mint mindig, idén is láttam molyon a rengeteg összefogást, mely bevallom, megérintett. A karácsonynak ugyanis pontosan erről kellene szólnia, a szeretetről, a segítségnyújtásról és az összetartásról. Öröm ilyen csapathoz - családhoz - tartozni, akik ennyire kiállnak a másikért. Köszönöm ezúton is, hogy újra és újra bebizonyítjátok, hogy ha baj van, van segítség, és egy csomagnyi önzetlenséggel ajándékozzátok meg azt, akinek szüksége van rá! 

Legyen mindenkinek szenzációs karácsonya, mely békében, szeretetben zajlik, és jó kedv övezi! Könyvekben és olvasmányokban gazdag ünnepeket kívánok!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger