Responsive Advertisement

2012. december 7.

Egy csöppnyi megtorpanás

Üdvözletem minden kedves olvasónak és idetévedőnek! 

Mint láthattátok, mostanában kissé elmaradoztak a cikkek könyvekről, és mindennel, ami könyvekkel kapcsolatos. Az olvasási listák sem bővültek, és a molyról sem kerültek le könyvek az aktuális olvasmányok közül. Mindennek a nagy leállásnak csupán az volt az oka, hogy bokros teendőim sora szólított el ideiglenesen a blogtól, és mindentől.

Viszont, előzetesben el szeretném mondani, mik várhatóak ebben a hónapban a blogon (amiket remélhetőleg sikerül mielőbb feltennem).

Első körben a héten felkerül Maryrose Wood - Méregnaplók 1. könyve. Utána (nem ezen a héten) következne Beninától a Bíborhajú trilógia záró kötete, illetve még a hónapban várható Nick Jamestől az Éghajó akadémia - A gyöngyháború című kötet is.

Jelentkezni fogok egy új rovattal, ahol kiadókkal fogok foglalkozni, és további érdekességeket osztanék meg veletek a könyvtáram lakóiról, illetve könyvekkel kapcsolatosan.

A játékról sem feledkeztem meg, aminél a 250-es listába még mindig lehet ajánlani könyveket (a bal sávon látható listából, ami azóta csak bővült).

A fogadás még mindig áll, és jelenleg 51 könyv tornyosul még az olvasandók listáján. Amint lehet, összegyűjtöm a 250 kötetet a listára, és utána mehet a mazsolázás, szemezgetés, ujjal mutogatás. Vegyétek le a kötet a polcról, és tegyétek fel a tiétekre!

A könyvbazárban még mindig találhatóak kötetek, és most már egyre sürgetőbb lenne, hogy elkeljenek, ugyanis egyre kevesebb helyem van. Most már csatlakozott hozzájuk Caren Chance - Cassandra Palmer sorozata, illetve Jennifer Rardintól a Harapnivaló is. 

Mindenkinek jó olvasást, és könyvekben gazdag Mikulást!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *