z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. október 8.

Hírek: Újoncok a polcon, könyvek jelennek meg

A héten annyi dolog történt, hogy ez már posztért kiált.

Számomra az egyik legnagyobb hír az volt, hogy megjelent Benyák Zoltán legújabb könyve. Az íróval nyáron beszélgettünk róla, milyen történeten dolgozik, és a napokban végre testet öltött, és a boltokba került a legújabb könyve. Remélhetőleg hamarosan már a regénnyel kapcsolatos élményekről olvashattok a blogban... 

Benyák Zoltán - Csavargók dala

Fülszöveg 

Minden úgy kezdődött, hogy három csavargó talál egy gyereket a szemétben. Három lehetetlen alak. A rovott múltú, aki többet volt már börtönben, mint szabadlábon. A bolond óriás, akitől minden sikátorban rettegtek, és éjszakánként magában beszélt. A fiú az összekuszálódott életével, és önpusztító hajlamaival. És persze a kidobott kislány. Azután minden a feje tetejére állt. Emberek haltak meg, utcákat emésztett fel a tűz. A városban elszabadult a pokol. Mi pedig csak néztük a közönyösök világát, a nincstelenek harcát, ahol mindenki kitörni vágyik. Az őrület közepette azon gondolkodtunk, mi történik majd a magatehetetlen élettel, meddig marad meg ezen a helyen, ahol az élet egyszerre ilyen értékes, és értéktelen, és ahol olykor szemétre dobjuk mindenünket.


Kevésbé nagy hír, de végre sikerült egy kisebb könyvespolcos bővítés. Név szerint végre hozzám került egy Markus Zusak - Könyvtolvaj című könyv, Emily Rodda-tól a Deltora sorozat 1-8. kötete, Jenna Blacktől a Káprázat, illetve a már megkezdett Talizmán sorozat 3. kötete. 

Remélhetőleg a héten már kerül fel könyves bejegyzés is, hogy miről, az még egyelőre kérdéses. 

Jó olvasást!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger