2017 - B.Ú.É.K. mindenkinek!!!


Elkezdődik tehát a 2017-es évad, ami a blog fennállásának már jópáradik éve lesz. Februárban pedig újabb szülinapot fogunk ünnepelni a blogon. Tavaly ígértem játékot is, viszont az időm kevés volt a szervezéshez, úgyhogy idén azért nem fog elmaradni, csak még nem tudom, hogy mikor lesz.

Tehát az egyik újévi fogadalmam, hogy idén lesz játék a blogon.

A másik, hogy Ngie -vel (Inside my head) egész éves oldalszámolást csinálunk. Tehát számít az, hogy adott hónapban ki mennyit teljesített, de jövőre ilyenkor lesz egy totális oldalszámolás, amin kiderül, hogy ki olvasott többet. Ngie egyébként már 200 oldal minusszal indul, mivel nem sikerült decemberben elvégeznie egy kihívást, amit terveztünk. 

A Vlogger vs. blogger tehát kicsit más szabályokkal, de idén is kezdetét veszi. 

Ezentúl a blogon kicsit másként fog ez is megjelenni, de ezt majd később úgyis meglátjátok.

A Goodreadsen minden évben megpróbálom azt az eddig lehetetlennek tűnő küldetést, hogy 70 könyvet elolvassak egy évben. 2016-ban ismét sikerült elbuknom a küldetésben, mivel 53 könyvről sikerült írnom a blogon (ez egyébként 2 kötettel kevesebb, mint 2015-ben, tehát még az ottani átlagot sem sikerült megdönteni).

Magyar szerzőtől 21 könyvet sikerült olvasni, ami 1-gyel maradt le attól, amit kitűztem magam elé, úgyhogy ismét megpróbálkozom azzal, hogy 22 magyar szerző által írt könyvet elolvasok idén.

2016-ban egyébként nem csak könyvek terén volt eléggé pörgős az év a blog háza táján. Elértem azt a látogatottságszámot, amit álmodni se mertem volna soha. Ezt mind nektek köszönhetem, akik rendszeresen, vagy többé-kevésbé rendszeresen olvassátok a blogot. Átléptük a 360.000 -es nézettséget, és havi átlagban 14.000 látogató kattintott az oldalra, ami azért nem semmi. 

A blog facebook oldalára is egyre többen iratkoztak fel. Idén célom, hogy a facebook oldalt kicsit aktiváljam, és megmozgassalak titeket ott is, és a blogon is, bízom benne, hogy partnerek lesztek benne.

Mit is mondhatnék még? Nagyon szépen köszönöm nektek, akik velem voltatok 2016-ban blogon, facebookon, twitteren, molyon, goodreadsen, vagy bármilyen más csatornán.

És ezúton szeretnék mindenkinek könyvekben gazdag új évet kívánni!

Nincsenek megjegyzések:

Rendszeres olvasók