z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. június 26.

Holdvilág kiadási hírek!

  
Kedves Idetévedők, Olvasók, Bloggerek, és Mindenki!

Végre híreket kaptunk Rob Thurman Holdvilág könyvének kiadásával kapcsolatban, melynek ügyében néhány hónapja kampányt kezdeményeztünk.

Rengeteg lelkes olvasó, moly, blogger, és nem blogger  beszállt, hogy támogassa a kezdeményezést egy vagy több kötet megvásárlásával, hogy ezzel is közelebb kerüljünk hozzá, hogy a Tuan kiadó raktárából kitakarítsuk a megmaradt példányokat.

A múlt hónap végén ugyan nem tudtuk meg technikai okok miatt, hogy mennyivel jutottunk közelebb a kiadáshoz, de ezúton osztanám meg veletek az értesüléseimet.

Ezen pár hónap alatt 139 példány fogyott el, ami sajnos nem elég ahhoz, hogy a Holdvilág megjelenjen papíralapon, azonban még nincs vége.

 A kiadó levele szerint ez csak a "közeljövőben" nem lehetséges, ami azt jelenti, hogy ha elfogyna még jó néhány példány, esélyünk nyílna arra, hogy olvashassuk a folytatást!

Ehhez azonban még szükség lenne rá, hogy minél több Éjvilág találjon gazdát, és akkor lehetséges lenne, hogy a Holdvilág is mellé kerülhessen a polcokon.


Hogy honnan szerzitek be, az még mindig teljesen mindegy, akár könyvesboltból, akár valamelyik webshopból, avagy magától a kiadótól, a lényeg, hogy elfogyjanak. Némi segítséggel szolgálhat a kampány első cikkje, melyben fel van sorolva néhány lehetőség.


Ne hagyjuk, hogy egy remek sorozat a süllyesztőbe kerüljön! Szerezz be egy Éjvilág -ot te is!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger