Responsive Advertisement

2011. június 21.

Változások

Kedves Ide-tévedők és Olvasók!

Mint láthatjátok, az oldal kisebb átalakuláson esett át, és noha született róla már egy kisebb poszt (jobban mondva egy kis történet) amiben kiemeltük a legnagyobb változást úgy gondoltam, azért összeszedném, mi is történt az elmúlt 5 napban, míg a blog láthatatlan volt.

Először is: ami a legszembetűnőbb az szerintem a külső megjelenés. Eddig is megszokhattátok, hogy folyton máshogy nézett ki a blog, azonban most már megérett arra, hogy egy amolyan "semleges" külsőt kapjon, és berendezkedhessen "három szereplős modellre".

Másodszor ami még változás, igaz nem olyan nagy, hogy némileg bővült. Eddig főként fantasy könyvekről kerültek fel mindenféle irományok, a hózárásokban pedig meg volt említve az "egyéb" könyv, hogy el lettek olvasva, ám hosszabb véleményezés nem került fel róluk. Ez most még egyenlőre nem látszik, de a jövőben több féle-fajta műfajba szeretnék "belekóstolni", amihez azt hiszem, jó úton haladok.

És most essék szó a legnagyobb változtatásról, ami nem más, mint a szerkesztők megemelkedett létszáma.
Timus, mint "vendég" beköltözött a blogra, hogy megoszthassa veletek az olvasási élményeit. Kérésének megfelelően csak írók szerinti rendezést kapott, és alul a teljes jobb oldali oszlopot, ott találhatjátok meg az általa olvasott és publikált könyvekről az értékeléseket, illetve egyéb irományaival kapcsolatos dolgait.
Aki még némileg új lehet az oldalon az nem más, mint Tiro, aki havonta kap két napot, mikor egy-egy kisebb novellával fog megjelenni a könyvekkel kapcsolatos bejegyzések között.

Amiben volt még némi változtatás, azok hónapzárások és a posztok. Az első 100 könyvértékelésős bejegyzésnél ki lettek javítva bizonyos technikai hibák, mint a dupla képi megjelenés, az összecsúszott sorok (+ egy-két betűcsere és helyesírási hiba), továbbá a hónapzárások ezentúl nem a megszokott formában fognak megjelenni (erről majd hónap végén ;))

Ami nem változott, hogy rendületlenül létezik a blog, hogy még mindig könyvekkel foglalkozunk, és még mindig szeretettel várjuk észrevételeiteket, hozzászólásaitokat, leveleiteket!

Bízunk benne, hogy mindenkinek elnyeri tetszését ez a csöppnyi megváltozás.

Mindenkinek jó böngészést és olvasást kívánunk!

FFG

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *