z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. szeptember 26.

Kihívás: Elfeledett könyvek felfedezéseMa egy újabb kihívásról írnék nektek, amit Dün moly indított, méghozzá ama megfontolásból, hogy az elfeledett könyveket leporoltassa a molyokkal, és előcibálja őket az ismeretlenség homályából.

A kihívás neve nem más, mint: Elfeledett könyvek felfedezése

A játék lényege annyi, hogy keressünk 3 darab olyan könyvet, amiket még nem olvastak sokan, népszerűtlenek az olvasói világokban, molyon is csak 1-2 ember olvasta. Persze az úgy nem ér, ha azért nem ismerik, mert annyira új, és esetleg nem kapott elég reklámot.

Miért jelentkeztem rá? Szerintem nagyszerű ötlet, hogy eddig népszerűtlen, ismeretlen művek kerüljenek elő a semmiből, és kerüljenek végre az olvasó emberek köreibe. Ez a kihívás eléri, hogy az emberek felfedezzék azokat a könyveket, amik fölött eddig szinte mindenki szeme átsiklott, és ki tudja? Lehet, hogy találnak új gyöngyszemeket, amik aztán elszórakoztatják őket.
Köszönöm Dünnek, hogy rávitt ama bűnözés útjára, hogy olykor keressem immáron tudatosan azokat a műveket, amik teljesen ismeretlenek, vagy már elfelejtettek, éppen ezért kikoptak a köztudatból.

Teljesítés? Pipa

Dün kihívására az alábbi könyvekkel jelentkeztem, illetve teljesítettem is:
Stanley Steel – A gnómok támadása (http://moly.hu/ertekelesek/805900 )
TBB – Werewolf versus dragon (http://moly.hu/ertekelesek/799348 )
Benjamin Rascal és mások – A klónok tántorgása (http://moly.hu/ertekelesek/768283 )

Persze, ez csak az a trió, amivel teljesítettem a kihívást, de ez még korántsem jelenti azt, hogy igaziból "teljesítettem volna". Mit jelent? Hogy azóta szereztem be még olyan könyveket, amiknél láttam molyon, hogy nemigazán olvasták még őket. Hogy mik ezek? Erről nem mondanék egyelőre többet, legyen meglepetés.

Egy biztos: nem hiszem, hogy azok a könyvek túlontúl ismertek lennének ;)

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger