z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. április 6.

Gyorsabb információk - kövess twitteren!

A napokban több kisebb újítás is történt a blogon. Ilyen volt az, hogy az általam rendszeresen olvasott bloggereket linklistába tettem a bal sávba (bejegyzésolvasáskor jobb sáv). 
Felkerült egy kisebb statisztikai változtatás, így nyomon tudjátok követni a könyvtárgyarapodást, amin belül az olvasatlanok aránya nyújthat nagy érdekességet. Mivel az adatbázisba nem került bele minden olvasatlan, ezért még kissé torz a kép, de ami késik, nem múlik ;)

A felső menüsorokban végre megtörtént az utolsó linkelések elkészítése is, így a lenyílást követően tényleg oda lehet már eljutni, ahova szeretnétek. Ami még a héten történt újítás, hogy a felső sávban nyomon lehet követni, melyik lesz a következő könyv, amiről írni fogok. Míg a bejegyzés nem készül el róla, addig is a szerző nevére és a könyvcímre kattintva megnézhetitek a könyv GoodReadses adatlapját. 

Nézet tekintetében a blog úgy fog alakulni, ahogy szeretnétek. Ez a bejegyzések nézetét jelenti, kinek a rácsos, kinek a listás nézet, mindenki megtalálhatja a számára jobban tetsző kinézetet (aktuális bejegyzések felirat sorában jobbra található funkció).

Ami mégis a legnagyobb újítást jelenti a blogon: végre elindult a Twitteres posztolgatás. Itt nyomon követhetitek a legújabb könyves megjelenéseket (melyek a megjelenések fülnél is láthatóak lesznek), illetve tudósítást a blogra feltett bejegyzésekről, esetlegesen közvéleménykutatásokat. Aktuálisan például azt, hogy ti mit szeretnétek látni legközelebb a blogon? Melyik írótól kerüljön fel a következő poszt? Lakatos Leventétől, Gaura Ágnestől, P.C.Casttól, esetleg Tracy Chevaliertől? Írjátok meg bátran a véleményeteket, illetve kövessetek a twitteren is, ha van hozzá kedvetek!

Mindenkinek további jó olvasást!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger