Responsive Advertisement

2014. április 6.

Gyorsabb információk - kövess twitteren!

A napokban több kisebb újítás is történt a blogon. Ilyen volt az, hogy az általam rendszeresen olvasott bloggereket linklistába tettem a bal sávba (bejegyzésolvasáskor jobb sáv). 
Felkerült egy kisebb statisztikai változtatás, így nyomon tudjátok követni a könyvtárgyarapodást, amin belül az olvasatlanok aránya nyújthat nagy érdekességet. Mivel az adatbázisba nem került bele minden olvasatlan, ezért még kissé torz a kép, de ami késik, nem múlik ;)

A felső menüsorokban végre megtörtént az utolsó linkelések elkészítése is, így a lenyílást követően tényleg oda lehet már eljutni, ahova szeretnétek. Ami még a héten történt újítás, hogy a felső sávban nyomon lehet követni, melyik lesz a következő könyv, amiről írni fogok. Míg a bejegyzés nem készül el róla, addig is a szerző nevére és a könyvcímre kattintva megnézhetitek a könyv GoodReadses adatlapját. 

Nézet tekintetében a blog úgy fog alakulni, ahogy szeretnétek. Ez a bejegyzések nézetét jelenti, kinek a rácsos, kinek a listás nézet, mindenki megtalálhatja a számára jobban tetsző kinézetet (aktuális bejegyzések felirat sorában jobbra található funkció).

Ami mégis a legnagyobb újítást jelenti a blogon: végre elindult a Twitteres posztolgatás. Itt nyomon követhetitek a legújabb könyves megjelenéseket (melyek a megjelenések fülnél is láthatóak lesznek), illetve tudósítást a blogra feltett bejegyzésekről, esetlegesen közvéleménykutatásokat. Aktuálisan például azt, hogy ti mit szeretnétek látni legközelebb a blogon? Melyik írótól kerüljön fel a következő poszt? Lakatos Leventétől, Gaura Ágnestől, P.C.Casttól, esetleg Tracy Chevaliertől? Írjátok meg bátran a véleményeteket, illetve kövessetek a twitteren is, ha van hozzá kedvetek!

Mindenkinek további jó olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *