Responsive Advertisement

2014. április 4.

2014 március

Üdvözletem mindenkinek, aki idetévedt!

Viszonylag hézagosan adok jelt magamról, és jelenlegi olvasmányaimról, ugyanis a valós élet kissé megszabja az időkereteket. 

Éppen ezért mostanában nemigazán sikerül annyit olvasnom, mint szeretnék, és ez azon is látszik, hogy ebben a hónapban mindösszesen három könyvet olvastam el. 

Christopher Priest - A tökéletes trükk című könyve épp csak lement. Ez a naplószerű, ugrabugráló történet valahogy nem írta be magát a kedvenc történetek kategóriába.

Izolde Johannsen - Róma (A kárhozat éjjele 1.) című könyve szintén nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, viszont a regény vége azt engedi sejtetni, hogy a második kötet (tervezett megjelenés: 2014. november) tartogat (pozitív) meglepetést, ugyanis egy fejlődő írónő munkásságáról beszélünk.

Annak tiszteletére, hogy az Ulpius ház hamarosan két Beaton könyvet is meg szeretne jelentetni, folytatni kezdtem az Agatha Raisin sorozatot, méghozzá a második, A parázna lódoktor című kötettel. Aggie még mindig alakít, mint általában, úgyhogy sikerült egy nem éppen kiemelkedő, ám annál humorosabb kötettel zárni a hónapot.

Olyannyira beleszerettem Raisin második nagy kalandjába, hogy gyorsan kézbe kaptam a harmadik kötetet is, melyről ebben a hónapban várható majd írás. Közzétettem néhány megjelenést a felső menüsorban, mely folyamatosan bővülni fog egyrészt azzal, mi jelent már meg, másrészt azzal, mi fog megjelenni a későbbiek során azon sorozatokból, melyeket nagyon várok.

Lessétek meg őket. Ti is így vagytok velük? 


A hónapban több könyv kezdte megint kitölteni az olvasatlan polcomon felbukkanó helyeket. Az egyik egy meséskönyv, melyet Soós Dórának köszönhetünk (Soós Dóra - Tündérek). A tündérekből sosem elég, úgyhogy társául szegődött Lilian H. Agivega Második Atlantisz sorozatának 2-3. kötete is, hogy lezárhassam a trilógiát. Messzi útjáról megérkezett hozzám a How to be a man című könyv Tamara Linsetől, ami azóta szintén az olvasatlan polcon tölti be a helyét.

Mindenkinek jó olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *