z

2015. december 31.

2015. December

Üdvözlök mindenkit! Ez az évad utolsó bejegyzése, és már nem hiszem, hogy túl sok dolog fog változni. Amikor ezt az üzenetet olvassátok, akkor már...

- lezártnak tekintem a 2015-ös kihívásaimat.

- lezártnak tekintem a blog 2015-ös szekcióját.

- nem fejezek be több könyvet a 2015-ös évben.

Egy rövid áttekintővel búcsúznék, mik voltak a tervek tavaly ilyenkor egy nappal később...


1, Elterveztem, hogy többet olvasok magyaroktól. 
Sikerült? Nem...
2014-ben 22 kötetet olvastam hazai szerzők tollából, 2015-ben ehhez képest csak 16-ot. Elég gyenge eresztés, pedig a magyar írók aztán kitettek magukért (gondoljunk Gaura Á. -ra, vagy J. Goldenlane-re... esetleg Szélesiékre, vagy V. Hollowayre és a többiekre). 

Jövő évre a fogadalmam marad: többet olvasni magyaroktól, mint 2014-ben (abban az évben olvastam legtöbbet magyaroktól).

2, Elterveztem, hogy 70 könyvön fogom magam átrágni.
Sikerült? Nem...
A GoodReads rendszere szerint az olvasott könyveim száma 2015-ben 54, a blog szerint 55. Meg sem közelítem a 2014-ben olvasott 67 könyvet. Talán majd 2016-ban...

Jövő évre a fogadalmam marad: Ismét megcélzom a 70 könyvet. Nem olyan sok az, hogy ne lehetne teljesíteni, de volt hónap, amikor elcsúsztam az idő miatt. Talán majd 2016-ban sikerül összehozni annyi olvasmányt, hogy jól érezzem magam.

3, Elterveztem, hogy megcsinálom a 2015-ös könyves kihívást.
Sikerült? Nem...
11 feladat maradt a kalapban, köztük a trilógia is, amiből egy kötet hiányzott mindössze, hogy teljesüljön. Eleinte egész jól haladtam, de aztán elhalmoztak a teendők, és kevesebb időm maradt olvasni. Ezért nem teljesülhetett a 2. pont sem többek között. Mit lehet tenni... Ember tervez... az élet meg módosít a felálláson.

Jövő évre a fogadalmam marad: Ezzel kapcsolatosan semmi... Egyszer megpróbáltam, ennyire futotta tőlem. Be kellett látnom a játék végére, hogy egyszerűbben kilépek a komfortzónámból, ha nem korlátok között kell ezt tennem... Ez van, ezt kell szeretnem. Továbbra is elkalandozok majd, továbbra is mindenféléről írok, de csak addig, amíg bennem lesz a lendület. Például a tervem az, hogy egyben lenyomom Gaura Ágnes sorozatának eddig fennmaradt darabjait. Hogy Goldenlane duóját úgy végzem ki, mint a jósnős és a balhés köteteit (gyorsan, kíméletlenül, egymás után, egy napon) - bár ezúttal nem várom meg, hogy nyaralni menjek, mert olyanom úgysem lesz.

Íme egy részletes elemzés a GR-ről. Ezzel pedig búcsúznék mindenkitől a 2015-ös évre. Találkozzunk 2016-ban ugyanitt!!!
A Goodreads évad összegzője. További részletek


Oszd meg a bejegyzést! :

2 megjegyzés:

reea írta...

Azért ez így is szép mennyiség. Én sehol sem vagyok hozzád képest, de ugye ezért nem is fogadkozom ;)

BUÉK! :*

FFG írta...

Nem a mennyiség, a minőség számít :) Figyelve a listádat, amiket 2015-ben olvastál, elég szép :)

Boldog Új Évet!!! :)

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger