Responsive Advertisement

2016. október 11.

Olvasás Éjszakája 2016

A kép forrása


Október 8-án különös események zajlottak Budapesten. Felkerekedtünk egy kicsit, hogy ellátogassunk a fővárosba és meglátogassuk Ngie -t. Vlogger Andi ugyanis felkérést kapott egy beszélgetésre, melyben társai Kelly és Toffy (bloggerek) voltak.

No de ne szaladjunk ennyire előre a történetben. Szóval kiderült, hogy olvasás éjszakája lesz a Könyvmolyképző kiadó Westend city centerben levő boltjában, úgyhogy kocsiba vágtuk magunkat, és mentünk. A bejegyzés tetején levő képet sajnos nem én lőttem, de jelenleg is ilyen a KMK boltjának a mennyezete. Többször jártam már a boltjukban, de valahogy még mindig elbűvölnek a fejfölött lebegő könyvek, nagyon bejövős.

Szóval, a kiadó a boltban beszélgetést beszélgetésre halmozott, tehát az 17:00-ra meghirdetett vloggeres bloggeres beszélgetés előtt is volt esemény, ahol hallottunk egy meglehetősen kellemes mesefelolvasást (amit azóta már többször emlegettünk utazásaink során). Némi csúszással elkezdődött a Kelly-Toffy-Ngie (Andi) triumvirátus beszélgetés, melynél a hallgatóság az asztal köré gyűlhetett. Amit nagyon sajnáltam, hogy nem volt elég szék/pad vagy más ülőalkalmatosság, úgyhogy néhányaknak 1,5 órát állni kellett. Nagyon érdekes dolgok derültek ki a beszélgetés során (például az, hogy mit tervez a KMK manapság).

A trió után On Sai kezdett el kötetlen beszélgetést kezdeményezni a könyveiről. Amit sajnáltam, hogy a boltban nem találtam puha táblás Calderon 2-est (pedig nagyon viszketett rá a tenyerem), mert odadugtam volna kicsit az írónő orra alá, hogy "Tessék nekem dedikálni, kérem!" Beszélt az Apa, randizhatok egy lovaggal? című könyvéről és rá kellett jönnöm, hogy On Sai még mindig on saios. Egyszerű, laza, és nem lehet nem szeretni. Jó volt látni, hallani.

A könyvesboltolás után elraboltuk Ngiet egy csöppet, majd bűnös élvezetekre vettük rá (gofri+kávé), majd egy utolsó könyvesboltlátogatást követően elváltak útjaink (remélehetőleg nem túl hosszú időre).

Ngievel megegyeztünk abban, hogy ebben a hónapban mik lesznek a Vlogger vs. Blogger szabályai (erről majd egy hétvégi posztban részletesebben), illetve volt szó Andi néhány videóötletéről.

Most viszont megyek, mert megint le vagyok maradva az oldalszámokkal Ngiehez képest (mert miért ne?). Hamarosan könyvajánló, és pár gondolat a Vlogger vs. blogger háza tájáról...

Addig is nézzétek meg az Ekultúra felvételét, ahol (balról jobbra az asztalnál ülők) Kelly, Toffy és Andi (Ngie) beszélgetnek és tombolát sorsolnak...


Az Ekultúra felvétele az eseményről:

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *