z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2016. október 1.

Vlogger vs. Blogger - 5. forduló eseményei, zárás

Nos, eltelt egy újabb hónap. Bevallom őszintén, hogy ebben a hónapban egyedül az motivált, hogy minél több könyvet kezdjek el, és fejezzek be. Ebben a hónapban a 10-es listáról 3 könyv elolvasása volt a feladat. Aki ezt nem teljesítette, annak 500 oldalnyi minusz volt a jutalma. Aki teljesítette... annak semmi.

Most is domináltak az oldalszámok, de csak úgy, mint érdekességek. Ngie (immáron) szokásához híven több, mint 2000 oldal elolvasásával zárta a hónapot (lásd az alsó képen, amit a facebook oldaláról hoztam).

Ehhez képest én egy kissé lemaradtam a magam kb. 1200-as oldalszámával. Ami viszont jó hír, hogy a 10-es listáról kipipáltam 3-at, amik a következők:
- Szilágyi Cs. Tibor - Harakiri (a hónap utolsó napján)
- Szabó Illés - Telitalálat
- Eric Bogosian - Pláza

Ngie oldalszáma (Forrás: Ngie fb oldala)
Vannak tovább tolt könyvek (Deák Csaba - Sárkányvér, amit immáron a 3. hónapban is tolok tovább...) illetve Barczikay Lilla - Anyám teremtményei könyve, ami nem a Sárkányvérhez hasonló okokból csúszik... (Erről majd később, ha végre befejezem a Sárkányvér című darabot.)

Hogy mi várható ebben a hónapban? Mivel sok dolgom volt, Szilágyi Cs. Tibor könyvéről nem sikerült írnom, ezt mindenképpen pótlom. A hónapban elvileg valamennyire visszaállunk, de még nem tudtunk teljesen megegyezni, hiszen volt pár ötletünk erre a hónapra is, hogy ne legyen teljesen átlagos hónap.

Később még jelentkezem, hogy ebben a hónapban mik lesznek a szabályok, vagy ki mit választott...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger