Responsive Advertisement

2016. december 18.

Vasárnapi Vlogger vs. Blogger poszt - 3.

Őszintén szólva sokat gondolkoztam, mi lehetne az a könyv, ami a következőként odaköthető a karácsonyhoz. Végülis úgy esett a választásom Jeff Kinney - Négy fal között cimű könyvére, hogy ezer+1 éve nem láttam fehér karácsonyt. Őszintén szólva hiányzik kicsit az, hogy legyen egy minimális mennyiségű hó karácsonykor az udvaron.

A Négy fal között -ben mindenki kedvenc Ropijának annyi hóval kell megküzdenie, hogy hószünetet is kapnak az iskolában. Ehhez képest errefele ha szállingózik pár szem, már jól érezzük magunkat. Számomra ez a könyv nem úgy kötődik a karácsonyhoz, hogy akkor kaptam volna, egyszerűen a téliességével és a családi pillanatokkal, amikkel a lapokon találkozhatunk olyan hangulatot kelt nálam, hogy hamarosan karácsony lesz. És ha belegondolunk, a következő vasárnapon már mindenki a fa körül fog ülni, és valóban ajándékokat fogunk bontani. 

Talán azért is kötném még ezt a könyvet karácsonyhoz, mert volt rá példa gyerekként, hogy annyi hó esett karácsonykor, hogy elmehettünk szánkózni. Mire hazaértünk, már az angyalok berakták a fát, és a Jézuska meghozta alá a csomagokat. Mi meg átázva, átfázva, belépve a világos lakásba mindent elfelejtve lepődtünk meg, hogy már megint lemaradtunk arról, hogy a Jézuska a fa alá csempészte az ajándékokat.

Hogy valóban fehér lesz -e a karácsony, avagy nem, az pedig jövő héten szombaton és vasárnap majd kiderül. Addig is mindenkinek jó fadíszítést!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *