z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. október 28.

Dream válogatás Wellness nyereményjáték!Szeretnél egy jó könyvet olvasni, és közben egy Wellness hétvége nyújtotta élményekkel is gazdagodni? Íme egy kis játék a Maxim kiadó jóvoltából!

Dream válogatás Wellness nyereményjáték Facebook oldala: http://www.facebook.com/DreamValogatas

A Maxim Könyvkiadó regényeivel ugyanis most minden kedves vásárló esélyes lehet megnyerni a kisorsolásra kerülő hat darab, kétéjszakás wellness hétvége egyikét két fő részére, félpanziós ellátással az egyedülálló környezetben fekvő négycsillagos Hotel Corvus Aquába, Gyopárosfürdőre.
Ha megvásárolják a Dream válogatás vagy a HiStory válogatás legalább egy kötetét (Angyalsors, Angyalfény, Álmok bandája, Árnyalatnyi remény, Galambok őrizői, Gyönyörű sorscsapás - kemény- vagy puhatáblás kivitel, Kezünkben a jövőnk, Ragyogás vagy Vajon létezik szerelem első látásra?), már nincs más dolguk, mint elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát és regisztrálni a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával, amelyet Facebook oldalunkon a Wellness Nyereményjáték gombra, vagy az alábbi linkre kattintva tehetnek meg (ha még nem rajongói az oldalnak, akkor először lájkolni kell az oldalt): http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196


Wellnessre fel!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger