z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. október 22.

Judith Park - Y Square

 Az Y Square egy olyan manga, mely nem tekinthető sorozatnak - annak ellenére, hogy már megjelent azóta az Y Square plus is.

Főhősünk a 18 éves Yoshitaka Kogirei, aki egy kissé bunkó, és minden lányra rányomul, mégsem sikerül egyiket sem felszednie. Irigykedve figyeli Yagate Sotogawát, aki körül viszont hemzsegnek a csajok, és minden ujjára akadna egy.

Összebarátkoznak, és Yoshitaka kifaggatja Yagatét, hogy kell lányokat felszedni. Viszont  nem tudja, hogy Yagaténak van egy óriási titka: méghozzá nem más, mint hogy Yagate a fiúkhoz vonzódik.

Ha ez még nem lenne elég, Yoshitának nagyon tetszik egy lány, viszont fogalma sincs, hogy álljon hozzá, hisz amint kinyitja a száját, egy lány megsértődik rá, fejbe dobják, és bajba keveredik.

A lányok persze egymás közt is rivalizálnak, és ez néha Yoshitára vet rossz fényt, és őt keveri pácba.

A végén azonban minden kiderül, de vajon nincs-e már túl késő hozzá, hogy minden rendbe hozzanak? Kiderül, sikerül-e Yagaténak átállítani Yoshitakát a saját oldalára állítania, hogy Yoshita talál-e magának barátnőt - vagy hát egy lányt, aki elviseli...
Maga a történet nem nagy durranás, igazándiból meglehetősen szokványos darab, néha már-már unalmas is, viszont a rajzolása valami isteni. Gyönyörűen kivitelezettek az alakok, az ábrázolások. Sajnálom, hogy nincs hozzá egy ütősebb történet...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger