z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. október 5.

Polcra vele! - Ta-mia Sansa: Forradások

Íme egy új rovatunk, ami a Polcra vele! címet kapta. Olyan könyveket ajánlunk itt nektek, amik: ritkák, alig beszerezhetőek, keveset nyomtak belőlük, vagy egyáltalán nem ismertek. Ha nem találjátok sehol, és itt felmerül, akkor segítünk a beszerzésében.

Amelyik könyvet elsőként szeretnénk ezen kereteken belül felkarolni: Ta-mia Sansa - Forradások.

Íme egy kis történet, hogy juthatott ide ez a kötetecske, miért van itt a helye.

Pár hónapja, hogy megismertem Sansát, és személyében egy, az olvasóiért ténykedő írót. Sokan imádják a könyveit, és mikor felkarolta egy kiadó a Sötét Hóruszt, onnantól fogva nem volt megállás. Többen megismerték ugyan a nevét, de a Sötét Hórusz valamiért elkezdett elveszni a sötétségben.
Sansa nem adta fel, és egyre inkább arra törekedett, hogy jobb, igényesebb munkát adjon ki a kezéből.

Önerőből kiadatta a Forradások című munkáját, melyről láthattatok a napokban felkerülni egy firkálmányt az oldalra.
A molyon ebben a pillanatban az 58. legjobb sci-fi könyvnek minősül mindössze 16 értékeléssel.
A molyok elkezdtek összefogni az ügy érdekében, hogy a Forradások című kötetet felkarolják.

Algernon indított egy kihívást azért, hogy többen és többen ismerjék meg a remekművet, Timucica pedig lelkesen támogatván a könyv fogyását egy másik, erre vonatkozó kihívást hirdetett meg.

Viszont nem szeretnénk, ha bárki lemaradna egy olyan nagyszerű könyvről, mint amilyen ez is, és ha veszélyben forogna egy újabb sorozat jövője. Ne hagyjátok, hogy eltűnjön a süllyesztőbe Nekhti Starr és a többiek, úgyhogy szeretnénk molyosoknak és nem molyosoknak is esélyt adni, hogy hozzájuthassanak.


Hol tudnátok beszerezni ezt a kötetet?

Akár itt nálunk is. Nincs más dolgotok, mint írni egy e-mailt Timucicának (Timus címe: petho.timea@t-online.hu), melyben megadjátok neki a koordinátákat: hogy szeretnétek egy ilyen könyvet, hogy szeretnétek -e dedikáltatni, és ha igen, akkor milyen névre, esetleg kértek-e mellé rajzot - Sansa nagyon szívesen és szépen rajzol bármit, és már azt is tudja, hogy néz ki egy pixie ;) -, és hogy hogyan tudnánk eljuttatni hozzátok.

Egy kötet ára 2640 forintba kerül, postázás esetén ehhez hozzájön 915 forint postaköltség. 

Személyesen (postaköltség nélkül) átvehető az alábbi helyeken: 
Budapest, Győr, Zalaegerszeg, Szombathely.Meglehetősen limitált a könyv, úgyhogy írjatok minél többen, és ne hagyjátok, hogy Sansa könyvei tornyokba álljanak! Csináljatok neki még ma helyet a könyvespolcotokon, hogy feltehessétek rá mielőbb! Polcra vele!


Még egy apró kis bónusz: Azok, akik Győrött, Zalaegerszegen, vagy Szombathelyen vennék át köteteiket, a személyes átvétel mellé kapnak tőlem egy kis apróságot is. Hogy mit, azt nem árulnám el ;) 

Oszd meg a bejegyzést! :

3 megjegyzés:

Sára írta...

Ó, nekem ez nagyon megtetszett. Azt lehet tudni, hogy Budapesten hol lehet átvenni?

FFG írta...

Budapesten bárhol, ahol szeretnéd :) Ezen a címen tudsz egyeztetni a pesti "kollégával" aki majd elmondja, hogy merre lehetne megejteni a találkozót, és ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írd meg neki :) petho.timea@t-online.hu

Még sok példány van ebből a könyvből, úgyhogy vigyétek bátran, akár többet is :)

FFG írta...

Lemaradt: ha gondolod, szívesen dedikáltatjuk neked az íróval. Nagyon szépen tud rajzolni az írónő :) (tapasztalat) :)

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger