Responsive Advertisement

2012. október 12.

Könyvbazár! - 2.selejtezés

Mondtam, hogy amint lehet, jelentkezem a következő szekcióval.  Ezúttal két újabb könyvet hoztam nektek, amik szeretnének lekerülni a polcról.

Az eheti áldozatok:

L. Charteris - Az Angyal a Scottland Yard ellen, Az Angyal beavatkozik
Miért válnék meg tőle: Szeretem ezt a könyvet, annak ellenére, hogy régi, vicces, és izgalmas. Viszont az, hogy nem tudok több Simon Templar kalandhoz hozzájutni, eléggé visszaveti a kedvem azzal kapcsolatosan, hogy megtartsam. Azok gyűjteményéből, akik imádták az Angyal filmeket, és Simon Templart, vagy csak rajonganak a krimikért nem hiányozhat ez a novelláskötet! De, ha csak egy izgalmas kalandgyűjteményre pályáztok, már akkor is megéri beszerezni!

Irányár: 450,-

Állapot: Kicsit kopottas, gondolom az idő viselte meg, meg az, hogy a többiek próbálták már kitúrni a helyéről, de már nem tudott hova arrébb menni.




Bertram Thomas McDowell - Mutánsok
Miért válnék meg tőle: Helyet foglal. Na jó, nem csak ezért. Már jóideje nézegetjük egymást ezzel az orrtúrós borítójú könyvvel, de nem kerültünk barátságba. Egy orvosos krimi, ami nekem annyira nem nyerte el aziránti szimpátiám, hogy megtartsam, így hát odaadnám valakinek, aki jobban szeretné nálam, és akinek van hely a polcán egy ilyen aranyos gyermeknek, mint amilyen a képen is látható.

Irányár: 600,-

Állapot: Olyan, mint új korában: nincs törés, szakadás, gyűrődés, kutya baja. Maximum lelkiekben törhetett meg, hogy átadnám valaki másnak...



Ha valamelyik könyv megtetszett, ne habozzatok felkeresni megjegyzés, vagy e-mail formában, és csapjatok le valamelyik könyvre! És tudjátok: alkudozni még mindig lehet... Nektek mennyit ér meg az élmény?

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *