Responsive Advertisement

2014. február 15.

Sorozatok folytatásai (1.csomag)

Az utóbbi időben kissé lemaradtam azt illetően, mikor mi jelent meg, ugyanis a fogadás ideje alatt teljesen mindegy volt. Most viszont íme sorozatok folytatásai (megjelentek, és még meg nem jelentek vegyesen):

Danielle Trussoni: Angelopolis - Angyalok városa (Angelology 2.) - MÁR KAPHATÓ

Fülszöveg: 
Tíz év telt el azóta, hogy Evangeline a mennyei lant elpusztítása után angyallá változott. Tíz éve nem találkozott Verlaine-nel, aki tudományos pályáját hátrahagyva csatlakozott az angelológusokhoz, és az egyik legkiválóbb angyalvadásszá képezte át magát. Sorsuk ezúttal Párizsban keresztezi egymást, ahol Verlaine egy felismerhetetlenségig megcsonkított nefilim holttest mellett Evangeline iratait találja meg. De mielőtt felocsúdhatna a sokkból, hogy élete szerelme meghalt, olyan eseménysorozat veszi kezdetét, amelynek végkimenetele az egész emberiség sorsát megváltoztathatja. Verlaine-t Moszkvába vezetik a nyomok, ahol az Ermitázs pincéjében évszázados titok tárul fel előtte. Fabergé legendás tojásai elvezetik a hírhedt Raszputyin rejtélyes albumához, amelyben megtalálják Noé orvosságának titkos receptjét. Azt a receptet, amellyel talán sikerülhet megszabadítani a Földet a nefilimek jelentette átoktól.


Rachel Renee Russel - Popsztár (Egy Zizi naplója 3.) -  Várható megjelenés: 2014.04.15.


Fülszöveg:
Nikki, VELED ellentétben én popsztárnak születtem! Amikor a rajongóim meghallanak, hisztériks sikoltozásban törnek ki. Én is sikoltoznék, ha beszakadna a dobhártyám. Mi kell a sztársághoz? Viselkedj úgy, mint egy díva. Körültekintően válaszd meg a barátaidat. Tehetséges emberekből álló slepp szervezése a VIP (very important pop star – fontos popsztár egyéniség) mellé. ÉN!




Nick James - Az invázió (Éghajó akadémia 2.) - MÁR KAPHATÓ
Fülszöveg:
"Jesse Fisher csupán arra vágyott, hogy végre mindenki békén hagyja. Ám mit tehet az ember, ha egy szép napon kiderül, hogy a bolygó jövőjének sorsa az ő nyiszlett kis vállain nyugszik, a világ megmentéséhez kapott társa pedig újonnan megtalált bátyja, aki nem sokkal korábban még gyilkos terveket szövögetett ellene? Ha pedig mindez nem lenne elég, Jesse Fishernek azzal a ténnyel is szembe kell néznie, hogy minden földhözragadtsága ellenére ő még csak nem is földlakó. Remek. Az Éghajó Akadémia második kötetében a gyöngyökért folyó harc folytatódik, Jesse és Cassius pedig ismét menekül ám egymás üldözése helyett a két testvér most kénytelen új ellenségekkel szembenézni: idegen megszállók fenyegetik a Földet, a fiúknak pedig szembesülniük kell az eshetőséggel, hogy talán még ketten együtt is kevesek lesznek a világ ellen. "



Benina - Milan könyve (Bíborhajú 4.) - MÁR KAPHATÓ

Fülszöveg: 
Történet egy Iudexről, aki elvesztett valakit, és életében először akkor kezdett érezni.

Eltűnt a Testőröm! 
Nem mintha szükségem lenne testőrre, éppen nekem.
Milan vagyok, Moldomus Iudexe! Tisztavérű! Bíborhajú!
 Nincs szükségem apró termetű, vörös hajú, tudálékos és felettébb bosszantó Trixie Testőrre! A nagyanyjánál is öregebb vagyok, mégis hogyan védelmezhetne ő engem?
Mégis meg fogom keresni! 
Hogy miért?
 Mert!
 Csak!
 Az enyém, és kész!

A fajtámból már csak ketten maradtunk. Vagy mégsem?
 Itt van ez a lány: Kendare, akinek éppolyan a szeme, mint a Testőrömnek, és éppen olyan bíborfénnyel izzik, mint Claire White.
Ha elalszik, magával ragad az álomvilágába, ami talán valóságos.
Ha pedig felbosszantják, kékesen füstölög. Komolyan!

Együtt indulunk Trixie keresésére,
mielőtt baja esne, mielőtt más találná meg, mielőtt egyáltalán eszembe jutna, hogy miért is akarom olyan bőszen megtalálni.

Márpedig a jeget felolvasztja a tűz!


M.C.Beaton - Agatha Raisin és az áradás napja (Agatha Raisin 12.) - MÁR KAPHATÓ
Fülszöveg: 
Hogy begyógyítsa sebzett szívét, miután férje, James elhagyta, Agatha repülőre pattan, és irány a Robinson Crusoe-sziget. Ott találkozik egy nászutas párral, és a sors úgy hozza, hogy az ifjú feleség tragikus módon vízbe fullad. Újra otthon. Agatha nyomban gyanakodni kezd, amikor egy menyasszonyi ruhába öltöztetett fiatal lány holttestét halásszák ki a megáradt Avon folyóból. A rendőrség szerint a lány öngyilkosságot követett el, Agatha azonban a szigeten történtek és saját katasztrofális házasságának fényében eltökéli, hogy utánajár az igazságnak.

M.C.Beaton - Agatha Raisin és a kívánatos káplán (Agatha Raisin 13.) - Várható megjelenés: 2014
Fülszöveg: 
Agatha éppen férfigyűlölő korszakát éli, így eleinte hidegen hagyják az új káplán lenyűgöző szépségéről szóló pletykák. Elég azonban egyetlen személyes találkozás az aranyhajú, kék szemű Tristan Delonnal, s a férfi máris rabul ejti őt, miként a falu összes többi nőnemű egyedét is. Agatha majd kiugrik a bőréből, amikor a káplán vacsorázni hívja, de a másnap ezúttal minden macskajajnál kijózanítóbb: a kívánatos káplánt ugyanis meggyilkolták.

M.C.Beaton - Agatha Raisin és a kísértet ház (Agatha Raisin 14.) - Várható megjelenés: 2014.
Fülszöveg:
A kísértetjárta ház híre felébreszti Agatha nyomozókedvét, míg ki nem derül, hogy csak egy közutálatnak örvendő vén szipirtyóval járatja bolondját az ismeretlen tettes. Aztán az öregasszonyt meggyilkolják, és Agatha Raisin magától értetődően sokkalta otthonosabban mozog a bűnügyek felderítésében, mint szellemirtóként. Botladozásaiból ezúttal sem maradhatnak ki a falubeliek meg a rend helyi őrei, ahogy természetesen a jóvágású szomszéd sem.





Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *