Responsive Advertisement

2014. május 27.

Könyvhét 2014. - Várjuk együtt a könyvhetet!

Immáron sok éve, így idén is megrendezésre kerül az ünnepi könyvhét, méghozzá a 85. június 12-14. között. 
A Könyvfesztivál előzi meg, ami szintén nagy, könyves esemény, de a Könyvhét valahogy kicsit talán nagyobb esemény, több programmal, dedikálásokkal stb.
Sajnáltam, hogy az idei könyvfesztiválról lemaradtam, mert végre mehettem volna Szélesi Sándor és On Sai dedikálásra (előbbire már évek óta szeretnék sort keríteni, de valahogy mindig füstbe ment...)

Mint ilyenen, ezúttal is sikerült elintéznem, hogy kint legyek a Vörösmarty téren. Gondoltam, készítek egy kis kedvcsinálót hozzá, kit hol merre találtok, melyik napokon, mik lesznek esetlegesen különlegesebb események...

Az idei évben is lesznek dedikálások, amiket minden évben. Bevallom, úgy tervezem meg minden évben a könyvheti részvételemet, hogy kislistát írok azokról a standokról, hova mikor látogatok el a dedikálások miatt. Ezért mindig listával a kezemben flangálok, hogy nehogy lemaradjak bármiről is.

Idén arra gondoltam, veletek is megosztom azokat a dedikálásokat, amik felkeltették az érdeklődésemet - hátha ti is kedvet kaptok hozzá. 


Darren Shan
A pénteki nap legnagyobb érdekessége (többen szóltak, hogy "tudod, hogy jön?" - nem, az első kérdezőnél még nem tudtam :)) Darren Shan dedikálása, aki a Móra standjánál lesz 17:00-tól (Vörösmarty tér).
Az író, aki vámpírtörténeteivel és más fantasy jellegű könyvekkel lepte meg az olvasókat tehát megjelenik a könyvhéten a dedikálók között. Ugyan még nem olvastam tőle, de sokan ajánlották a könyveit. 

Még van tehát idő beszerezni a könyveit, elolvasni (mivel vannak köztük eléggé kis vékonykák is), és meglepni azzal, hogy írja őket alá.






Rengeteg dedikálás lesz már pénteken is az övén kívül is, ráadásul egyszerre három helyszínen, úgyhogy lessétek meg a teljes listát a könyvhét hivatalos oldalán (http://www.unnepikonyvhet.hu /Dedikálások menüpont)

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *