z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. augusztus 3.

Missiok könyvekért

Itt a nyár, végre tudok olvasni, viszont ez azzal is jár, hogy sajnos, a könyvvásárlási mániám is utat tör magának. Elolvasok egy hónapban kb. 8 könyvet, és máris feljogosítva érzem magam arra, hogy újabb és újabb könyveket vegyek, míg végül megint ott tartok, ahol azelőtt: jobban hízik az olvasatlanok polcom, mint ahogy olvasom a könyveket.

Van egy online játék, aminek legfőbb lényege, hogy összeállíts egy 8 fős csapatot, és harcba küld az embereidet, akik közül 4-et megkapsz a játék elején. Fel kell őket turbózni pirulával (a játékban Pillz -nek hívják) és a cél az, hogy levedd az ellenfeled életpontjait. A játék során extra ajándékokat tudsz gyűjteni küldetések elvégzésével. Minden küldetés valahány pontot ér, amikkel pedig dicsőséget szerezhetsz a ranglistán...

Ennek mintájára megalkottam a saját könyves kihívásomat. Adott missiok elvégzése után adott ajándékkal jutalmazom magam. 

A listát mindig úgy állítom össze, hogy kb. arányban legyenek a jutalmak, és mindig új kihívásokat tűzök ki magam elé. Készítettem egy listát az első küldetésekről is, illetve polcokon vezetem majd az egyes missiokat, hogyan haladnak, vagy hogyan nem... 

A missioim jelenleg (a sorszámozás csak azért kell, hogy rövidítve meg tudjam adni a missiot, tehát nem ilyen sorrendben csinálom meg) - zárójelben a jutalmak láthatóak:

1. missio: Elolvasni Jeff Kinney - Egy ropi naplója sorozatának nálam levő köteteit (+2 KMK kötet)
2. missio: Elolvasni Brent Weeks - Éjangyal sorozatának még meglevő részeit (+ 1 könyv)
3. missio: Elolvasni P.C. és Kristin Cast - Az Éjszaka háza sorozatát (+2 könyv)
4. missio: Befejezni 2 sorozatot, amit már megkezdtem (+1 szingli könyv)


Egyelőre ennyit találtam ki. Ha van kedvetek, csináljatok ti is ilyen kihívást magatoknak, és osszátok meg a tapasztalataitokat. Olvasásra fel!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger