Az árnyékvilág peremén
Csillagfényszövők
Sea Monsters and Other Delicacies
The End of the World
Skulduggery Pleasant
The Last Ever After
Itt nincsenek hercegek
Az ördög köve
Wunderkind. Una lucida moneta d'argento
Stan és Pan

2016. január 31.

2016 Január

Most, hogy elkezdődött a 2016-os év, elkezdődött az új kihívás, új kategóriákkal... Idén 40 feladat van, amikhez 41 könyvet kell elolvasni. Tavaly, ha csak ennyi lett volna, teljesült volna a feladatsor, úgyhogy talán idén összejön. 

Ráléptem a pipálgatások rögös ösvényére... Lássuk a kiesett kategóriákat...

  1. Könyv, ami tündérmesén alapul: Több tucat tündérmese szorult bele abba a kötetbe, amivel ezt a kategóriát kipipáltam... Soman Chainani - Jók és Rosszak iskolája 1.
  2. Egy könyv, ami az államodban játszódik: Magyarországon játszódó könyv rengeteg van, úgyhogy ezek közül Muskovits Eszter - Évszázadok vámpírjai darabját választottam. Több történet is kötődik Magyarországhoz (2 db), úgyhogy van benne szó ilyesmiről...
  3. Egy 150 oldal alatti könyv: Ez egy könnyű kategória abban a tekintetben, hogy Emily Rodda nem is tud 150 oldalnál többet írni egyszerre... mondjuk nem is baj... Emily Rodda - Az Elveszettek Völgye
  4. New York Times Bestseller: Szerintem nem véletlenül került ez a kötet ebbe a kategóriába. Nem bántam meg, hogy olvastam, úgyhogy bátran berakom ide. Kody Keplinger - The DUFF (A pótkerék)

Magabiztosan tehát 40/4 feladat kipipálva a listán. A teljes feladatlistát a tavalyihoz hasonló módon a későbbiekben közzéteszem. Az olvasáslista legfrissebb 2016-os változata olvasási sebességtől függően frissül, úgyhogy nyomon tudjátok követni, mikor mi került fel (vagy esetleg miről fog felkerülni).

Ami pedig a mi következik még részt illeti... Bizonyára megfigyeltétek az oldal tetején levő könyvborítókat. Azok a kötetek találhatóak ott (folyamatos frissüléssel), amik közül legközelebb válogatok, amik közül legközelebb kerül fel valamelyikről írás. 

További jó böngészést a blogon! Találkozzunk februárban is!

Nincsenek megjegyzések:

Az elmúlt hét legnépszerűbbjei

Rendszeres olvasók

Feliratkozás