z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2016. január 31.

2016 Január

Most, hogy elkezdődött a 2016-os év, elkezdődött az új kihívás, új kategóriákkal... Idén 40 feladat van, amikhez 41 könyvet kell elolvasni. Tavaly, ha csak ennyi lett volna, teljesült volna a feladatsor, úgyhogy talán idén összejön. 

Ráléptem a pipálgatások rögös ösvényére... Lássuk a kiesett kategóriákat...

  1. Könyv, ami tündérmesén alapul: Több tucat tündérmese szorult bele abba a kötetbe, amivel ezt a kategóriát kipipáltam... Soman Chainani - Jók és Rosszak iskolája 1.
  2. Egy könyv, ami az államodban játszódik: Magyarországon játszódó könyv rengeteg van, úgyhogy ezek közül Muskovits Eszter - Évszázadok vámpírjai darabját választottam. Több történet is kötődik Magyarországhoz (2 db), úgyhogy van benne szó ilyesmiről...
  3. Egy 150 oldal alatti könyv: Ez egy könnyű kategória abban a tekintetben, hogy Emily Rodda nem is tud 150 oldalnál többet írni egyszerre... mondjuk nem is baj... Emily Rodda - Az Elveszettek Völgye
  4. New York Times Bestseller: Szerintem nem véletlenül került ez a kötet ebbe a kategóriába. Nem bántam meg, hogy olvastam, úgyhogy bátran berakom ide. Kody Keplinger - The DUFF (A pótkerék)

Magabiztosan tehát 40/4 feladat kipipálva a listán. A teljes feladatlistát a tavalyihoz hasonló módon a későbbiekben közzéteszem. Az olvasáslista legfrissebb 2016-os változata olvasási sebességtől függően frissül, úgyhogy nyomon tudjátok követni, mikor mi került fel (vagy esetleg miről fog felkerülni).

Ami pedig a mi következik még részt illeti... Bizonyára megfigyeltétek az oldal tetején levő könyvborítókat. Azok a kötetek találhatóak ott (folyamatos frissüléssel), amik közül legközelebb válogatok, amik közül legközelebb kerül fel valamelyikről írás. 

További jó böngészést a blogon! Találkozzunk februárban is!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger