z

2016. június 1.

Vlogger vs. blogger - 3. forduló kezdéséről és büntetéseiről...

Mint ígértem, mesélek egy keveset, micsoda "párbaj" zajlik jelenleg köztünk Ngievel... Ugyanis egymáshoz vagdosunk mindenféle ürügyekkel mindenféle könyveket... Vagyis lássuk, hogy sikerült a hölgyválasz-könyvezés...

Mivel csúnyán elbuktam a hónapban, ezért Ngie választhatott nekem két könyvet. Viszont neki is volt egy tartozása: a Hex Hall című Rachell Hawkins könyvből kellett volna blöff-értékelést csinálnia, mivel elbukta áprilist. Mivel a büntetést nem teljesítette, ezért az alábbiak alapján alakult a büntetése... vagyis hát a büntetés el nem végzése miatt is kapott egy büntetést.

Büntetése az, hogy a Hex Hallból készített blöff-értékelés elején egy kis monológot kell tartania. Miután ez megvolt, és blöff-értékelte is a könyvet, utána el is kell olvasnia nemes egyszerűséggel azért, mert ezt a kötetet választottam neki a hónapra olvasmány gyanánt.

Ngie nekem ugyebár két kötetet választott a listámról. Az első választása Jus Accardotól a Touch - Érintés című kötet lett, míg a második választása Leiner Laurától az Akkor szakítsunk című darab... 

Oh, és hogy melyik könyv lesz a büntetésem, és melyik az olvasmányom? Sokaktól hallottam olyant, hogy olvassak Érintés -t, mert hogy az mekkora jó. Lehet, hogy most fogok mindenkit elkeseríteni, de abból kell a blöff értékelést írnom a büntetésem gyanánt, míg az Akkor szakítsunk lesz a hónapom olvasmánya, amihez a feladat is kötődik.

És hogy ebben a hónapban mi lesz a feladatunk? Montázst kell csinálnunk az adott könyvhöz. Tehát egy olyan képet kell összehoznunk, mely a könyvvel kapcsolatos. Ha nem teljesen értitek, miről van szó, Ngie már csinált néhányat csak úgy, mikor a hónapban rájött az ihlet olvasás közben. Itt találhatjátok azt, amit például a Cinder című könyvhöz csinált illetve készített egyet Lakatos Levente Szigor című munkájához is.

Vigyázz, kész, oldalszámokra fel!!!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger