z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2013. június 2.

Best blog díj

Ezt a kis díjacskát már napokkal hetekkel ezelőtt kaptam, viszont csak most jutottam el odáig, hogy sikerül is kitennem. Két embertől kaptam meg, méghozzá Manga olvas -tól és Liliane_Evans -től, akiknek nagyon köszönöm ezúton is ezt az elismerést, nagyon megtisztelő, hogy gondoltak rám.

A játékszabályok értelmében ugye 4 embernek, akinek nincs 200 fölött a rendszeres olvasóinak a száma tovább kellene adnom, viszont szerintem meglehetősen lecsúsztam arról, hogy kedvenc bloggereimnek továbbadjam.

Korábban egy másik díj kapcsán már írtam, hogy kik azok a bloggerek, akiknek a blogját szívesen látogatom (Gigi, Nima, Nita, Nancy, Lobo, és még sorolhatnám...), úgyhogy ezt a kis díjat a szabályoktól eltérve arra használnám fel, hogy elmeséljem, ki mit hogyan befolyásolt szerény blogger létem során. Azért e módosítás, mert tudtommal már mindnyájan megkapták, akiknek adtam volna, úgyhogy egy kis mesenapot kerekítenék a játékból...

Ha már első blikkre Gigi jutott eszembe, akkor vele kezdeném. Alapvetően kulcsfigura volt a kezdeteknél, mivel nagyon egyezett az ízlésünk. Aztán a hajóink elkezdtek két irányba sodródni, mivel ő főként angolul olvas, én meg magyarul. Viszont, ha olyan akad, ami várhatóan megjelenik magyarul, megnézem a pontozását, és ehhez mérten gyürkőzöm neki a feladatnak.

Nima a kritikusom és a lelkiismeretem, akinél már megtanultam, hogy fantasy terén olyanok az ajánlásai, ami kikezdhetetlen. Jó meglátások, remek érvek bújnak meg nála, amiket a kellő időben azonnal elő is ránt, és nem kertel azt illetően, mit érdemes, és mit nem olvasni. Iránymutatásaira tehát akkor is hallgatok, ha azt mondja a fűre, hogy kék, holott tudom, hogy zöld.

Nita Könyvgalaxis és Amadea olyan bloggerek, akik az írásaikkal, a stílusukkal kápráztattak el. Pörgős, lendületes, mégis mindig a talajon maradó cikkeik hűen tükrözik véleményüket. Volt már olyan könyv, aminél nem értettem egyet velük, viszont amikor ajánlottak valamit (blogon keresztül, vagy közvetlenül), akkor az kedvenc könyvek közé került, mert valahogy mindig sikerült olyant választaniuk/ajánlaniuk, ami nagyon elnyerte a tetszésemet.

Nancyről valamiért mindig a visszafogott elegancia jut eszembe. Nem tudom, hogy ez annak köszönhető-e, hogy szolidan elegáns a blogja külseje, vagy a nyugodt stílusa, vagy ezen két dolog kombinációja miatt látom ilyennek a blogját, mindenesetre tetszenek az írásai. Tetszik a nyugalom, amit árasztanak a remek tartalmak mellett.

SzAngelika és Lobo az első blogok között voltak, akiket anno rendszeresen látogattam, és teszem ezt a mai napig. Lobonál az ifjúsági regények azok, amikre nagyon figyelek, míg Angelikánál inkább a fantasy vonalra.

Gretty, Judy és Shanara blogja mindig rejt magában valami "többet", ezért is szeretek náluk böngészni. Shanara fantasy könyvekről alkotott véleményeinél úgy 99,9%-ban mindig csak bólogatni tudok.  Tetszik, hogy megbízhatom az ízlésében, mert hasonlít az enyémre (és az a Gaura Ágnes cikk... gorgeous). Judynak valahogy sikerül mindig olyan cikket, vagy interjút készítenie, ami magára vonja a figyelmemet - még akkor is, ha az adott írótól még nem olvastam semmit, vagy nem is szerettem volna. Lendületes, és egyedi. Grettyről mindig a sokrétűség jut eszembe elsőként. Mindenféle témák, műfajok, játékok, csupa szín.

Ők lennének a blogolás terén a példaképeim, és csak reménykedem, hogy egyszer sikerül felnőnöm hozzájuk, és valóban olyan cikkeket írnom, amikkel elégedett lehetek.

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger