z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2013. június 27.

Blogok egy helyen - megszűnik a Google Reader

Follow my blog with Bloglovin


Néhány napja felröppent a hír, mi szerint megszűnik a Google Reader, és ezzel együtt a Rendszeres olvasók funkció egy az egyben kikerül a blogokról.

Sajnos az is nyilvánvalóvá vált, hogy a hír nem kacsa, ugyanis a hivatalos oldalon is olvasható, hogy bezárja kapuit a GR. 

Már csak 3 nap van vissza, ami azt jelenti, hogy ennyi időt kap mindenki, hogy átmenekítse a blogkövetéseit a Bloglovin nevű oldalra. Ez azt is jelenti, hogy amint felregisztrál valaki az oldalra, a rendszer felajánlja neki, hogy átimportálja a Google Readerből a követett blogokat.

Hogy néz ki az oldal? A blogokra rá lehet keresni név szerint, jelölni, hogy követjük, csoportokba rendezhetjük őket, és még kategóriánként is kereshetünk. 

Rengeteg funkciója van a bloglovinnak, mégis értetlenül állok a dolog előtt, hogy miért kell így változtatni azon, ami már alapvetően működött. Érthető, hogy nem szeretnének veszteséget termelni, és állítások szerint a Google Readert nem használták annyian - amit kétlek.

Szóval egy újabb regisztráció kell hozzá, hogy ezentúl is követhesd kedvenc blogjaidat, tudod őket Likeolni (a bejegyzéseket), és meg tudod osztani őket.

Találkozzunk a bloglovin-on is, és további jó olvasást mindenkinek!

Oszd meg a bejegyzést! :

2 megjegyzés:

judy írta...

Szia. Díjat kaptál: http://adrikonyvmoly.blogspot.hu/2013/07/dij.html

Ariadne írta...

Szép estét!
Kaptál egy díjat, amivel egy kis feladat is jár, kérlek ha lesz időd, tekintsd meg! :) További szép hétvégét!
http://ariadneolvasmanyai.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award.html

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger