Az árnyékvilág peremén
Csillagfényszövők
Sea Monsters and Other Delicacies
The End of the World
Skulduggery Pleasant
The Last Ever After
Itt nincsenek hercegek
Az ördög köve
Wunderkind. Una lucida moneta d'argento
Stan és Pan

2014. november 27.

Blogos nyomozás Borival - az utolsó nyomok

Eljött a játék utolsó hete, viszont technikai problémák miatt csak most tudom közzétenni a Borbíró Borbála sorozattal kapcsolatos nyomozás utolsó segítségeit. Ha még nem jutottál el azokhoz a könyvekhez a blogon, ahol megvannak a keresendő szavak/kifejezések, itt az újabb esély!

Ne feledjétek, hamarosan november utolsó napja, és a játéknak vége. Használjátok ki még most :)

Ezúttal egy mesébe ágyaznám bele a négy könyvet, amit remélhetőleg könnyedén megtaláltok. 
Figyeljetek jól a mesére, mert most pontosan megtudhatjátok, hol, melyik könyvek leírásaiban rejlik nyom... 
Kövessétek a bűvös meseszámot!

Ha megvannak a nyomok, ne felejtsétek beküldeni a kifejezésekből összerakható mondatot!

Jó meseolvasást!


Holdvilágos éjszaka volt, mikor a vámpírok előmerészkedtek az utcákra. Egy vöröshajú lányt követtek megannyian, mint ahogy a patkányfogót a patkányok. A Holdvilág megvilágította az utca szürke aszfaltját, mintha csak mutatni akarná Múzsának, hova kell lépnie. Még ennek ellenére is sikerült megbotlania.
- Átkozott balszerencse! - szitkozódott megint önön bénaságán Múzsa, de hamar összeszedte magát, hogy elérjen az Üvegházhoz.
Ahogy válla fölött hátrapillantott, egyre több vámpírt világított meg a holdvilág. Múzsa megremegett. Csak arra tudott gondolni, hogy azt az átkozott balszerencsét szerencsének kell felváltania, és épségben el kell érnie az Üvegházat. Egyre közelebb ért hozzá, szinte már a szeme előtt lebegett. 
Nem is lebegett. Holdvilág ragyogásában fürdött az egész Üvegház, ami annyira lenyűgözte, hogy egyetlen pillanatra megállt, hogy megcsodálja. Aztán eszébe jutottak a vámpírok, és sietősre vette a figurát, hogy még idejében biztonságba érjen.

Nincsenek megjegyzések:

Az elmúlt hét legnépszerűbbjei

Rendszeres olvasók

Feliratkozás