z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. november 27.

Blogos nyomozás Borival - az utolsó nyomok

Eljött a játék utolsó hete, viszont technikai problémák miatt csak most tudom közzétenni a Borbíró Borbála sorozattal kapcsolatos nyomozás utolsó segítségeit. Ha még nem jutottál el azokhoz a könyvekhez a blogon, ahol megvannak a keresendő szavak/kifejezések, itt az újabb esély!

Ne feledjétek, hamarosan november utolsó napja, és a játéknak vége. Használjátok ki még most :)

Ezúttal egy mesébe ágyaznám bele a négy könyvet, amit remélhetőleg könnyedén megtaláltok. 
Figyeljetek jól a mesére, mert most pontosan megtudhatjátok, hol, melyik könyvek leírásaiban rejlik nyom... 
Kövessétek a bűvös meseszámot!

Ha megvannak a nyomok, ne felejtsétek beküldeni a kifejezésekből összerakható mondatot!

Jó meseolvasást!


Holdvilágos éjszaka volt, mikor a vámpírok előmerészkedtek az utcákra. Egy vöröshajú lányt követtek megannyian, mint ahogy a patkányfogót a patkányok. A Holdvilág megvilágította az utca szürke aszfaltját, mintha csak mutatni akarná Múzsának, hova kell lépnie. Még ennek ellenére is sikerült megbotlania.
- Átkozott balszerencse! - szitkozódott megint önön bénaságán Múzsa, de hamar összeszedte magát, hogy elérjen az Üvegházhoz.
Ahogy válla fölött hátrapillantott, egyre több vámpírt világított meg a holdvilág. Múzsa megremegett. Csak arra tudott gondolni, hogy azt az átkozott balszerencsét szerencsének kell felváltania, és épségben el kell érnie az Üvegházat. Egyre közelebb ért hozzá, szinte már a szeme előtt lebegett. 
Nem is lebegett. Holdvilág ragyogásában fürdött az egész Üvegház, ami annyira lenyűgözte, hogy egyetlen pillanatra megállt, hogy megcsodálja. Aztán eszébe jutottak a vámpírok, és sietősre vette a figurát, hogy még idejében biztonságba érjen.

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger