z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. november 2.

Blogos nyomozás Borival!

Képzeljétek, mi történt múltkor. Összefutottam a könyvespolcomon Borbíró Borbálával, és próbált valamit elmondani, de nemigazán értettem, annyira kapkodta a levegőt. Lehet, hogy megint elátkozták? Úgy tűnt, fontos, amit mondani akar, de már rohant is tovább, mielőtt kiszedhettem volna belőle. 

A kezembe nyomott egy fecnit, amin az alábbi állt:


Ti is kíváncsiak vagytok, mi lehet az igazság, amiről Bori nem tudott beszélni? A cetli szerint hétfőn érkezik az első nyom... 

Tehát mi is a feladat? Hétfőtől csütörtökig lesz egy-egy nyom, ami egy kód részleteire mutat. Ahogy Borit és a vámpírok iránti rajongását ismerem, csakis vámpíros könyvekről beszélhetett. A blogon tehát lesz 4 olyan vámpíros könyv, aminek a leírásában valami nem stimmel... valami máshogy néz ki, mint ahogy a többi. Lehet egy szó, egy kifejezés, bármi... Ezeket kellene összegyűjteni november 30-ig, és értelmes mondattá formálni. Ezután nincs más dolgotok, mint elvégezni a papírmunkát, vagyis legkésőbb november 30-án 24:00-ig (téli időszámítás szerint) kitölteni a Blogos nyomozás űrlapot (értelem szerűen), amit a blog tetején is megtaláltok a slide showban, illetve az "info" fül alatti BLOGOS NYOMOZÁS hivatkozásra kattintva. Ne felejtsétek el feltétlenül kitölteni az e-mailcím mezőt, ugyanis a nyertes azon keresztül értesítjük, és vesszük fel vele a kapcsoltot.

Hogy mi is pontosan a nyeremény? A játék végén az időben beérkezett (helyes) megoldások beküldői között kisorsoljuk Gaura Ágnes Borbíró Borbála sorozatának 4. könyvét, a Lángmarta örökséget. A nyertes továbbá (névre szóló) dedikációt kérhet a példányába az írónőtől :)

Nyomozásra fel!


ui.: Aki nem jön rá adott nap az adott részletre, ne keseredjen el. Pénteken, illetve a játék végén (november utolsó hete) könnyítő segítségek érkeznek. Legyetek ügyesek, kreatívak, és agyafurtak.


Jó szórakozást, és nyomozást!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger