Responsive Advertisement

2010. november 30.

Novemberben történt...


Lezárult a november is a mai nappal. A blog élete most kicsit mozgalmasabbra sikeredett, mint az elmúlt hónapban és ennek nagyon, de nagyon örültem :D Köszönet érte mindenkinek, aki fellesett a blogra!!!
Az "Olvasás (2010)" oldalra felvezettem, mik is kerültek terítékre novemberben, ez szám szerint újabb 6 olvasmányt jelent erre a hónapra.
Megdöbbentő, és tőlem szokatlan módon a könyvvadászataim során összezsákmányolt kötetek közül (ebből volt 4 db) mindössze egy nem került a kezembe ebben a hónapban, ez pedig F. X. Toole -tól a Millió dolláros bébi.
Ugyanakkor antikváriumos nézelődésem során kezembe került Susanne Selfors - Mentsük meg Júliát! könyv, ami egyáltalán nem volt tervbe véve.
David Safier - Pocsék karma című könyve adott egy vidám délutánt. A Richelle Mead - Véreskü /Vámpírakadémia 4/könyvvel a polcomon elmondhatóvá vált, hogy megvan mindegyik, magyarul megjelent Vámpírakadémia kötet, és kíváncsian várom a folytatásokat ez miatt a 4-es kötetbeli "vihar előtti csend" okán.
Amik már alapból is a polcomon porosodtak, azok közül Paul S. Kemp - Éjfélmaszk -jával lezárult az Erevis Cale története trilógia, ami a "Sorozataim" fül alatt is felvezetésre került.
A Cassandra Palmer sorozat harmadik kötete is megjelent ugyan, én mégis csak a második (Karen Chance - Árnyak vonzásában) kötetig jutottam el ebben a hónapban.
Ami még említést érdemel, az a múlt havi nagy beruházásból a kezembe akadó J.Goldenlane - Csillagfény kötete volt, amivel most zárnám a sort.

És ha ez még nem lenne elég, megnyílt a hónapban Lena91 -gyel közös blogunk (részleteket erről ott olvashattok). Hozzá a következő könyvekről került leírás:
  1. Polly Shulman - Rajongás
  2. Richelle Mead - Vámpírakadémia
Decemberben remélhetőleg újabb érdekes olvasnivalókkal szolgálhatok, addig is mindenkinek jó böngészést, olvasgatást, nézelődést!

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *