z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. június 12.

Ha könyvhét, akkor akciók...

Ha könyvhét, akkor rengeteg könyves akció, és meglepetés várja az olvasókat. 

Annyi helyről jönnek az információk, hogy sokszor már nehéz átlátni őket. 

Megpróbáltam összeszedni mindent, ami ezzel kapcsolatos...BookAndWalk (a képre kattintva megnézhetitek, milyen könyvekről van szó):

Könyvmolyképző
A kiadónál még zajlik a nagy gyereknapi akció, a kedvezményes szállítás, illetve egy nagy meglepetéssel készülnek, amely a hírek szerint a legnépszerűbb könyveiket érinti majd. Erről részleteket nem árult még el a kiadó... egyelőre.

AtlanticPress
Az idei évben is készül néhány meglepetéssel a kiadó. Az idei évben azt a játékot találták ki, hogy amennyiben lefotózod magad az Atlantic Press Kiadó standjánál magad, és feltöltöd a képet, ha szerencsés vagy, tied lehet egy 25.000 Ft értékű könyvcsomag.
Mindezek mellett az alábbi ajánlattal álltak még elő:

Főnix Könyvműhely
A kiadónál minden könyv 30%-kos kedvezménnyel vásárolható meg, továbbá lesznek 1000 forintos köteteik is, és kedvezmény arra, ha valaki több könyvvel távozik, mint egy.

Ad Astra
Az előrendelhető könyveket most 30%-os kedvezménnyel megvásárolhatóak. A standjuknál vásárlás esetén 1-2 könyv esetén 30%-os, 3-5 könyv esetén 40%-os, míg 6 könyv fölött 50%-os kedvezmény jár.

Rengeteg meglepetéssel szolgálnak tehát a kiadók a könyvhét alkalmából. Hogy megtudd, mivel még, látogass ki a könyvhétre! ;)

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger