Responsive Advertisement

2014. június 24.

Jövőbeli tervek - Az ötletelős játék folytatódik!

Miután meghirdettem, hogy ötleteket várok, mivel lehetne feldobni a blog életét, néhányan máris beküldték az ötletüket, a véleményüket a bloggal kapcsolatosan. 

Meglehetősen építő jellegű hozzászólások érkeztek (itt is jelezném, hogy eddig minden beküldő bekerült a kalapba), és remek ötleteket adtatok a blog átalakításához. Ennek kapcsán történt is néhány változás (remélhetőleg az adott ötletküldő észrevette az általa küldött javaslat eredményét).

Ennek ellenére még mindig várom a további ötleteket, javaslatokat (és a játék részeként a könyvcímeket szerzővel ellátva). 

Továbbá megvalósításra került egy olyan kütyü bevezetése, ahova írók és bloggerek információit, cikkeit fogom linkelni (egyfajta blogmazsolázó címszó alatt). Hogy ezeknek a cikkeknek később mi lesz a sorsa (lesz-e összesítő bejegyzés róluk a hónap végén stb...) még nem tudom (szeretnétek, hogy legyen?). 

Egyelőre a kütyük között fellelhető Friss hírek résznél találhatóak ezek a cikkek és terv a jövőre nézve, hogy ez folytatódni fog. Heti rendszerességgel (minden vasárnap) törlődne a héten felhalmozott linkgyűjtemény, és napról napra kerülnének fel az új cikkek. 
Továbbá olvashatjátok a boxban az aktuális újításokat, a következő könyves bejegyzéseket, és egyéb híreket is.

Az ötletelésnél akár új rovatokra is adhattok tippet, mi érdekelne még titeket, vagy miről szóljon még cikk az oldalon. Az eddigi ötletelők között is akadtak már, akik jelezték, miről olvasnának még a blogon (ennek kapcsán történt az egyik rovat "újjáélesztése"). 

Ne rejtsétek véka alá a véleményeteket. Július 4-én lezárom a dobozt, és onnantól fogva a beküldők között sorsolok.

ÖTLETELÉSRE FEL!


ui.: Augusztus elejétől lesz egy új játékunk egy extra meglepetéssel. Készítsétek a polcaitokon a helyet, mert ha részt vesztek rajta, új lakót tehettek fel rá ;) Hogy kit? Hamarosan kiderül...

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *