z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2014. június 24.

Jövőbeli tervek - Az ötletelős játék folytatódik!

Miután meghirdettem, hogy ötleteket várok, mivel lehetne feldobni a blog életét, néhányan máris beküldték az ötletüket, a véleményüket a bloggal kapcsolatosan. 

Meglehetősen építő jellegű hozzászólások érkeztek (itt is jelezném, hogy eddig minden beküldő bekerült a kalapba), és remek ötleteket adtatok a blog átalakításához. Ennek kapcsán történt is néhány változás (remélhetőleg az adott ötletküldő észrevette az általa küldött javaslat eredményét).

Ennek ellenére még mindig várom a további ötleteket, javaslatokat (és a játék részeként a könyvcímeket szerzővel ellátva). 

Továbbá megvalósításra került egy olyan kütyü bevezetése, ahova írók és bloggerek információit, cikkeit fogom linkelni (egyfajta blogmazsolázó címszó alatt). Hogy ezeknek a cikkeknek később mi lesz a sorsa (lesz-e összesítő bejegyzés róluk a hónap végén stb...) még nem tudom (szeretnétek, hogy legyen?). 

Egyelőre a kütyük között fellelhető Friss hírek résznél találhatóak ezek a cikkek és terv a jövőre nézve, hogy ez folytatódni fog. Heti rendszerességgel (minden vasárnap) törlődne a héten felhalmozott linkgyűjtemény, és napról napra kerülnének fel az új cikkek. 
Továbbá olvashatjátok a boxban az aktuális újításokat, a következő könyves bejegyzéseket, és egyéb híreket is.

Az ötletelésnél akár új rovatokra is adhattok tippet, mi érdekelne még titeket, vagy miről szóljon még cikk az oldalon. Az eddigi ötletelők között is akadtak már, akik jelezték, miről olvasnának még a blogon (ennek kapcsán történt az egyik rovat "újjáélesztése"). 

Ne rejtsétek véka alá a véleményeteket. Július 4-én lezárom a dobozt, és onnantól fogva a beküldők között sorsolok.

ÖTLETELÉSRE FEL!


ui.: Augusztus elejétől lesz egy új játékunk egy extra meglepetéssel. Készítsétek a polcaitokon a helyet, mert ha részt vesztek rajta, új lakót tehettek fel rá ;) Hogy kit? Hamarosan kiderül...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger