z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2012. június 2.

Nyári időzóna - avagy viszlát május!

Üdvözletem!

Végre kijelenthető, hogy ez is eljött, vagyis a nyári időzónába való átlépés, ami nem jelent mást, mint rengeteg eseményt, játékokat, és természetesen könyveket. Engedjétek meg, hogy összegezzem az elmúlt hónapot, mi is történt májusban.


Sajnálatos módon, mivel rengeteg időt felemésztettek a teendők, alig maradt idő olvasni, vagy bármi mást babrálni a blogon, úgyhogy nem túl sok eseményről számolhatok be... legalábbis olyanról nem, ami egyelőre befolyásolta volna a blogot. Egyetlen új könyvről került fel bejegyzés, ami nem más, mint John Scalzitól a Vének háborúja. Ezek mellett elindult egy kampány Sansa könyvének kiadásáért (írjátok alá, ha még nem tettétek! ;) )

A levelesládánk természetesen folyamatosan nyitva állt, ami nem jelentett mást, minthogy befutott egy újabb kézirat, amit ezúton is szeretnék megköszönni a küldőnek. Remélhetőleg hamarosan minden kéziratról, ami nálam rekedt lesz fent egy-egy értékelés. Ezek mellett még mindig tart a fogadás, amit nehezít az, hogy június 9 -én a könyvhéten leszek, méghozzá nem másutt, mint Budapesten! Aki véletlenül felismer a tömegben, bátran szólítson meg, és beszéljen le a könyvekről, segítve a fogadás megnyerését! :)

Végre nekem is módomban állt kipróbálni a hónapban a moly.hu mobil verzióját, ami nagy élmény volt. Azonnal le is szűrtem a pozitívumokat, és a negatívumokat. Míg előbbi az egyszerű, áttekinthető menürendszerből ered, utóbbi a rettenetes helyen elhelyezett, és nagy felületű reklámokból fakad. Viszont, ez tudjátok mit jelent? Hogy mostantól sokkal frissebb lesz a molyon az olvasási listám, így nyomon követhetitek, hogy mikről fognak legközelebb felkerülni írások.

Oh, hogy már tudjátok? Hát persze, hisz volt egy szavazás ezzel kapcsolatban, amiről szintén nem feledkeztem el az elmúlt viharos hónapban. Köszönöm azoknak, akik segítettek kiválasztani a következő olvasmányomat/olvasmányaimat! Ez pedig nem lett más, mint •dobpergés•: Brent Weeks -től az Éjangyal trilógia. Mint láthattátok, azonnal fel is vettem olvasási listára az első kötetet, viszont előtte még biztos, hogy egy meglepetéssel készülök nektek - remélhetőleg még a hét folyamán. Méghozzá egy újdonság bemutatásával szeretnék kedveskedni így a nyár elején.

Természetesen június hónapban várható könyvhetes élménybeszámoló, molytalálkozók, és könyves újdonságok, friss megjelenések garmadája, óriási kedvezmények, és rengeteg meglepetés.

Addig is, mindenkinek jó olvasást, és remek könyvet az olvasási kedvhez!


ui.: Hamarosan kapni fogtok egy küldetést. Figyeljétek az oldalt, hogy ne maradjatok le ;) Megéri minket olvasni, mert adunk mit olvasni :)


Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger